Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

bZeen reflexförbygel

Produkt-ID: 29200

kr 109,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
bZeen reflexförbygel
kr 109,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
bZeen reflexförbygel
kr 109,00
bZeen reflextridtäcke
kr 694,32 kr 789,00
bZeen reflexförbygel
Beskrivning

Beskrivning

Slitstark, skön och starkt reflekterande för ridning i mörker


Om du rider nära en väg i mörkret kan du reducera olycksrisken med hjälp av en reflexsele. Sele av slitstarkt nylon. Med reflextejp och mycket synlig orange färg. Justerbar så att hästen alltid kan vara komfortabel.

Hög synlighet ger bilisterna möjlighet att vidta försiktighetsåtgärder när de närmar sig er. Kanske de t o m saktar ner i sin förvirring över vad de faktiskt ser! De ser ju bara ljuset från reflexerna!


Egenskaper


  • Starkt reflekterande, orangefärgad förbygel
  • Minskar risken för olyckor
  • Ger bilisterna en chans att vidta försiktighetsåtgärder innan de möter dig

Detaljer


  • 100% hållbar nylonwebbing
  • Torkas av med trasa eller tvättas i tvål och vatten och sköljs noggrant.
Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

4 Gillar

Den stora fördelen med denna reflektor är att du kan se hästen väl framifrån. Fästet är enkelt och snabbt på grund av klippstängningen. Om du är ovillig att gå ut med ett reflekterande filt, kan denna del och refleksremsor för benen hjälpa dig mycket. Storleken på halsen och längden på strängen som leder till sadeln kan enkelt justeras. Nackdelen är att du behöver en rem när du går för att fästa den undre strängen - eller att du knutar. Definitivt rekommenderat.

2 Gillar

Bra artikel och bra pris! Viktig för vintertid att ses väl!

Refleksfortøj
2 Gillar

Lätt förtöjning i en vacker orange, med ett stort reflexband som kan ses på långt avstånd

Väl synlig kvalitetsreflex med hål !!
1 Gillar

En otroligt lätt och justerbar reflekterande leksak! Detta "hål" som andra kommentatorer säger är inte där, det tog mig och min vän en minut att hitta. Det är bara vikta ihop utan fällan för att ta mindre plats i förpackningen. Om du tittar lite kommer du att se och ta reda på hur du får den hampan direkt! Den är mycket justerbar och passar fint på en liten shettis som jag har på mig! Jag har bara haft den här reflexen i några veckor så kan inte säga något om hur slitstark den är, men ville bara fixa den med hålet inte där, för det är det! ;)

Bra del :-)
1 Gillar

En bra bröstskiva att rida i mörkret. Enkelt och snabbt. Tyvärr är remmen fäst vid omkretsen i ponnistorlek är mycket lång, det skulle vara mer justering bättre. Övre delen, storlek Shetty skulle vara en dröm

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.