Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu
-12%

bZeen reflextridtäcke

Produkt-ID: 29326

kr 694,32
kr 789,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
bZeen reflextridtäcke
kr 694,32
kr 789,00
Horze bZeen reflexskydd
kr 279,00
bZeen reflextridtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Reflekterar bra oavsett väder


Horze reflexridtäcke är perfekt för ridning i mörkret! Det orange ridtäcket håller dig och din häst trygga med sina stora reflexränder på sidorna, bogen och svansen. Ett skal av 420D polyester med polyesterfoder håller hästen komfortabel i regn eller solsken. Vattentätt och komfortabelt med andasfunktion gör detta täcke fantastiskt i alla väderförhållanden.


Egenskaper


  • Ökad säkerhet med stora reflexränder på sidorna
  • 420D polyester
  • Vattentätt
  • Med andasfunktion

Detaljer


  • 420D slitstarkt polyesterskal
  • Polyesterfoder
Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

En utmärkt prototyp
7 Gillar

Bäst av allt mycket bra sikt! Bärbarhet ganska bra; Den orange färgen har sin egen vibrations uppmärksamhet mot öga tilltalande och jag upplevt förmodligen den nedre kanten av stigbygeln att märka av design också för - verkar inte hindra ridning. Vi använder det ganska hårt på vintern mörk och frostigt: materialet har visat sig vara hållbart och tvättbart och har behållit sin seghet. Fungerade bäst på en kort, gatefri sandstrandpromenad från hem till en närliggande stall och rygg: värma / hålla varma muskler strax före och efter ridning. Till och med racingprogrammet verkar fungera. För längre terräng eller större rörelse, förutom andningsförmåga, har varpfronten också dålig prestanda - begränsande bladrörelse och klistermärken som försöker öppna. Detta är en tydlig säkerhetsrisk. Jag designade de extra spännen själv för att hålla framklaffen och klistermärket framför sadeln fortfarande i rörelse (hittills fungerat). Ett tips för produktutvecklaren: För en optimal off-roader skulle vi ha reflektionsförmågan och regnmotståndet för detta varp;

7 Gillar

Super bra reflexdäck. Sett tydligt från alla sidor, ligger riktigt bra på hästen. Riktigt bra framstängning. Kan bara rekommenderas.

5 Gillar

Superreflexdäck till ett mycket rimligt pris. Det är vad det ska göra - se till att hästen och ryttaren ses.

Reflektera däcken lysande
5 Gillar

Superb reflexdäck som säkerställer att du kan ses från alla vinklar är inte exakt lika på marknaden. Kan bara rekommenderas - även när du åker på dagen på vintern.

5 Gillar

Superdäck. Sett på lång avstånd, är bra på hästen och bra framstängning. Rekommenderas härifrån.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.