Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

EquiSafety LED svansskydd

Produkt-ID: 309081

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
EquiSafety LED svansskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
EquiSafety LED svansskydd
Beskrivning

Beskrivning

Denna fiffiga konstruktion passar de flesta hästsvansar, och är tillverkad av 100 % kvalitetsneopren. Glider inte av och är justerbar med kardborrband. Den är mycket bra både sommar och vinter, eftersom den inte överhettar hästen och är mycket bekväm.Det bästa med den är de 4 stora, blinkande lamporna, som verkligen fånga förarens uppmärksamhet, när det blir mörkare. Den har en on/off-knapp med små lätt utbytbara batterier.Ibland är svansskydd något för smala för cob-svansar. Då föreslår vi att du vänder svansskyddet upp och ner för en bättre passform.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.