Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

Horze bZeen reflexboots

Produkt-ID: 29346

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze bZeen reflexboots
kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze bZeen reflexboots
kr 229,00
bZeen reflextridtäcke
kr 694,32 kr 789,00
Horze bZeen reflexboots
Beskrivning

Beskrivning

Avancerade boots med avancerat skydd.
Reflexer är en nödvändighet vid ridning i mörker eller väder med dålig sikt. Det reflekterade ljuset av bilarnas strålkastare syns redan på avstånd och ger bilisterna tid att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Horze reflexboots gör att du tryggt kan rida i förhållanden med försämrad sikt och mörker. Dessa boots ger ett fullständigt skydd och är försedda med neoprenfoder för ökad komfort. En förstärkt kardborrerem håller dem säkert på plats och gör dem inte bara säkrare än andra boots på marknaden utan även behagliga och svala för hästen. I kombination med reflextejpen och den orange färgen får du inte bara boots av hög kvalitet utan även livräddande utrustning. Dessa boots med utmärkt skydd och synlighet hjälper bilisterna att se hästen på avstånd och ger dem möjligheten att vidta försiktighetsåtgärder.


Egenskaper:


  • Klart orangefärgade med starkt reflekterande tejp
  • Med kardborreknäppning
  • Horze-logo på kardborreknäppningen
  • Utmärkt skydd och synlighet
  • Slitstarkt neopren som håller länge

Teknisk beskrivning:


Av neoprenFördelar med neopren:Ger stöd åt vristen och repar inte som många andra material gör. Hållbart och slitstarkt Neoprenprodukter är dyrare på grund av den ökade säkerheten och slitstyrkan. Stäng kardborreknäppningen innan tvätt. Handtvätt för bästa resultat. Lufttorkas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

2 Gillar

Fina och enkla reflexkoppar. Elegant och lätt. Slitstark och ser ganska bra ut i mörkret.

2 Gillar

Mycket bra och slitstarka reflektionsstövlar. Riktigt klibbiga etiketter, låt oss riva upp med båda händerna. Stora storlekar.

Synlig och passar bra
2 Gillar

Jag är mycket nöjd med dessa koppar, de verkade bra i mörkret och sitter bra på hästen. De är lätta att fästa och dessutom ger skydd två saker i en produkt. Jag trodde att det här är något som alla borde ha, de är värda pengarna.

1 Gillar

Den minsta storleken för stor för en shetti (Bara enorm)! Den behövde inte ens passa in när den redan var så stor. Men snygg och ljusa färger.

Snabba pauser
1 Gillar

Klockorna bryts snabbt ned i kanten, och borrspärrens reflex sjunker ännu snabbare. Men reflexen runt är bra och synlig, och klockorna är av lämplig tjock neopren.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.