Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze reflexgrimma

Produkt-ID: 29220

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze reflexgrimma
kr 239,00
bZeen reflextridtäcke
kr 694,32 kr 789,00
Horze reflexgrimma
Beskrivning

Beskrivning

Grimma med reflextejp


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nödvändigt köp!
3 Gillar

Mycket praktiskt för lantliga smekmånader, bilister och rådjur skiljer. Återspeglar även om det är lite smutsigt och storlekarna matchar vad de är.

Toppengrimma !
1 Gillar

En toppenbra slitstark väl synlig grimma , jag använder den över tränset vid ridning i mörkret , man syns jättebra ! Rekommenderas !!!

Säker shopping!
1 Gillar

Riktigt bra och hållbar grimma! Jag köpte redan dessa för två av mina hästar och nu skulle shettierna köpa samma :) Heiast skimmer även om de var lite smutsiga. Storlekarna är exakt vad de är :) Det kan vara lite mer utseende.

1 Gillar

Riktigt bra grimma. Vi använder våra hästar varje dag i mörkret och de klarar sig mycket bra. De är också lätta att rengöra, smuts fastnar inte. Reflektorn är synlig på avstånd, hästen ligger lätt på en stor betesmark. Inte att skylla!

Produktgranskning av Line
1 Gillar

Hej :) Jag tycker att det här fula var en lysande idé. Det är bra och bra. vad jag saknar är kvaliteten, det verkar sliten och förstört mycket snabbt. reflexen föll av och flinet blev lite otäckt att hålla jämna steg med. annars smart med reflex :) särskilt på mörka vinterdagar.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.