SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze reflexgrimma

Produkt-ID: 29220

kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Horze reflexgrimma
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze reflexgrimma
kr 239,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze reflexgrimma
kr 239,00
bZeen reflextridtäcke
kr 789,00
Horze reflexgrimma
Beskrivning

Beskrivning

Grimma med reflextejp


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

mycket bra
0 Gillar

gillar det väldigt bra, fick min i gåva för många år sedan den fortfarande använder, de att den är neon orange passar min väldigt bra, den är mycket justerbar, min förblir bra, har inte försökt tvätta den men kommer att tro att det är bäst lägg bara den i en hink med varmt vatten och grön tvål på grund av reflexen tål mycket, men kanske inte allt.

Storlek: Normal
Perfekt !!
0 Gillar

Riktigt bra grimma, jag har flyttat min häst i en miljon år, ägaren köpte grimman när hästen kom in i huset. Börjar nu vrida sig vid ändarna av åtdragningsslingorna. Hästen är full i storlek men behöver XFull i storlek, Full är snäv och kort.

Storlek: Normal
Riktigt hållbart och bra
0 Gillar

Vi har haft dessa på plats i ett par år nu och reflekterar fortfarande! Efterhand måste du få nya i reflektionsförmåga, men annars är runorna fortfarande helt intakta och användbara. Det är bra att köpa en ponnistorlek för en storhudad cheetah, en bra storlek för en småhodad gepard. Av mina fyra tröjor har jag tre ponnyer och ett skaft.

Storlek: Normal
horze reflekterande grimma
0 Gillar

Mycket bra produkt. Jag har fyra av dem! Medium grimma. Jag fortsätter dessa som säkerhetsstoppare. Bra reflektivitet. Generös storlek (kobba) men inte för lrg. Bra $. Det ena som skulle hjälpa är en säkerhetsbrytande rem. Jag tror emellertid att halsspärren skulle ge i en nödsituation, dvs om häst skulle hängas upp. Tack!

Storlek: Normal
Saknar bättre kvalitet
1 Gillar

Har använt den här masken i många år och är nöjd, MEN nackdelen är att kvaliteten inte är den bästa och att den nästan alltid måste bytas ut varje år (om man använder den varje dag på vintern). Därför skulle jag säga att priset är lite högt när det gäller hur snabbt det slitits.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.