Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze reflexsele

Produkt-ID: 29012

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze reflexsele
kr 139,00
Horze reflexridtäcke
kr 339,00
Horze reflexsele
Beskrivning

Beskrivning

Reflekterande säkerhetsprodukt till din häst. Den reflekterande tejpen på den här enkla selen gör att du och din häst syns ordentligt för den mötande trafiken. De enkla kardborrknäppningarna vid manken fästes enkelt till sadeln. Hållbart 600D neongult material med en bred reflekterande remsa matchar våra andra säkerhetsprodukter.


Egenskaper:


  • Enkel reflekterande sele för ridning i skymning och mörker
  • Reflekterande tejp
  • Lätt att använda med kardborrknäppning till sadeln
  • Horze-logo tryck i reflekterande silver

Teknisk beskrivning:


600D polyestermaterial.


Tvättråd:


Tvättas i 40°C med liknande färger. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lite för lång för ponnystorlek
0 Gillar

Den reflekterande bröstskivan är av god kvalitet och tjänar dess syfte. Liksom de flesta Horze Reflex-produkter är den fodrad med svart fleecw och därför ganska varm. Det är därför jag inte beställde rätt filt eftersom min isländare skulle svettas för mycket under den. Jag beställde den i storlek ponny och antog att den passar, men tyvärr är den ganska stor. I mitt fall är remmarna för långa. Min isländare är 134 och mittlängd. En smalare lugg hade antagligen liknande längdproblem.

Super reflektor framtill!
0 Gillar

Mycket bra komplement till ridreflektorns skydd! Bröstskivan är dock enligt min mening väldigt stor. För min tjocka häst med en pinnstorlek på 157 cm är ponnistorleken tillräcklig. För min 121 cm lilla Welshmix var jag tvungen att sy på bröstskivan, men fungerade bra. För hållbarhet kan jag inte ge någon indikation eftersom bröstskivan bara är kort i bruk.

Stor i storleken
0 Gillar

Har en häst med kraftig bringa men selen är ändå på tok för stor. Väldigt liten möjlighet att reglera storleken med knäppningen. Får nog försöka sy om själv.

Reflex sele
0 Gillar

Håller med - stor i storleken - ponnyns sitter bäst på stora hästen, därmed har min B-ponny ingen alltså- men lätt att sätta på o syns jättebra

Mycket välgjord - men enormt snitt
0 Gillar

Mycket trevlig produkt, men tyvärr till och med ponnistorleken för en smalare fullblod är alldeles för stor - men kan brottas med Fummelei. Mycket bra sikt. Flera och realistiska (!) Storlekar skulle vara bra - men ändå full poäng, eftersom pris / prestanda är mycket bra.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.