Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze Supreme GP mörka reflexskydd

Produkt-ID: 29301

kr 220,15
kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Supreme GP mörka reflexskydd
Beskrivning

Beskrivning

Dessa säkerhetsskydd har reflextejp för att synas i mörkret.


Neoprenskydd som både ger stöd och skydd, med förstärkta kardborreband. Reflextejpen är klassiskt svart på dagen men lyser i dålig sikt för synlighet och säkerhet under ridturen. Var synlig för trafikanter och andra för allas säkerhet.


Egenskaper:


  • Reflekterande detaljer för säkerhet som syns endast i mörkret
  • Neoprenfoder för komfort

Teknisk beskrivning:


Neoprenfoder.


Tvättråd:


Skölj med vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Passar min Haflinger i M perfekt
0 Gillar

Gångare är välgjorda, är lätta men ändå mycket stabila och snabba och säkra att installera på grund av de breda kardborrfästena.

Horze Supreme Reflective Ben
0 Gillar

De är bara fantastiska. På min häst ser de väldigt bra ut, bara öronen med en haklapp och en svans finns kvar att köpa !!!!!

Stora stövlar, säkerhetsfunktioner En bonus!
0 Gillar

Detta är den perfekta tiden på året att investera i reflekterande säkerhetsutrustning för dig och din häst. När det blir mörkt så tidigt varje dag är det nödvändigt att vidta några extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att du och din häst är säker när du fortsätter livet och träna i din ladugård. Horze har du täckt eftersom de erbjuder flera produkter med säkerhet i åtanke som du kan se här. Jag fick nyligen möjligheten att prova deras Supreme Dark Reflective Safety Horse Boots. Jag har provat ett par andra artiklar från Supreme Line och har varit mycket nöjda med det. Jag var också väldigt upphetsad över att pröva dessa stövlar eftersom jag måste korsa ett sätt att komma till vår arena vid ladan så det hjälper verkligen att andra kan se mig och min vikhäst i mörkret. Det som är fantastiskt med dessa stövlar är att de inte direkt ser ut som skyddsstövlar. De ser ut som vanliga svarta senestövlar och reflexbandet på dem dyker bara upp på natten. Så du kan använda dessa som vanliga sportstövlar under dagen också. De har 3 kardborrband för en säker passform och ett neoprenfoder för skydd och komfort för din häst. De är eleganta och sportiga, och jag älskade utseendet på dessa stövlar. Petey är 16,2 och jag fick stora storlekar till honom och det fungerade bra. De ser bra ut på. De ger den perfekta ljusblixten för att varna någon att vara försiktig. De fungerade riktigt bra i strålkastarstrålarna i en bil så det ger en extra medvetenhet att när vi är ute i mörkret kommer folk inte att sakna oss. Tveka inte att köpa dessa!

Älskar dessa!
0 Gillar

Jag köpte ett gäng suverän reflekterande artiklar, och jag är så kär i dessa. De ser inte reflekterande ut, de ser sportiga och eleganta ut! Så lätt att kasta i maskinen. Rättvist pris, jag älskar den högsta linjen! min häst har allt högsta

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.