Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze LED-hjälmlampa

Produkt-ID: 29019

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze LED-hjälmlampa
Beskrivning

Beskrivning

LED-pannlampa med justerbara elastiska remmar. CE-godkänd. Ljusstrålen är ca 20 m.


Teknisk beskrivning:


AAA-batteri krävs (ej inkl).


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Låt det vara ljus
3 Gillar

Montera och hålla i hjälmen såväl som senare endast på nerlocken när abäppeln är super. Ljusintensitet och blinkande funktionsklass. Vridbarhet och justerbar, ger ljus där du behöver det. Kan manövreras med en hand och även med handskar. KLASS!

Ljus på alla mina sätt
3 Gillar

Pro: Det finns fyra olika nivåer att justera. Om du slår på hjälmlampan tänds först två LED-lampor. Om du trycker på knappen igen skickas ytterligare två lampor. Om du väljer det tredje steget visas totalt åtta lampor. Vid den sista inställningen slocknar alla vita lampor och de två yttre LED-lamporna börjar blinka rött. LED-hjälmlampan är klädd på insidan med ett skumgummiliknande material, så du kan bära detta bra utan hjälm. Den mjuka, justerbara Gürtizüge sitter bekvämt och håller lampan stabil och säker på huvudet / hjälmen. Sammantaget är hjälmlampan fortfarande korrekt, fin och ljus. Obs! För att sätta i de tre AAA-batterierna, efter att du har öppnat batterilocket, måste hela facket dras ut. Det här är lite svårt.

Mycket bra
2 Gillar

Mycket ljus, du kan se riktigt långt. Köp mer av det snart för att du kan använda det på hagen

Lampa
2 Gillar

Köpte en förra vintern som dottern har när hon rider, grym kvalite med tanke på priset, tänkte köpa en till nu i år till mig själv.

Ljus på alla mina sätt
1 Gillar

Pro: Det finns fyra olika nivåer att justera. Om du slår på hjälmlampan tänds först två LED-lampor. Om du trycker på knappen igen skickas ytterligare två lampor. Om du väljer det tredje steget visas totalt åtta lampor. Vid den sista inställningen slocknar alla vita lampor och de två yttre LED-lamporna börjar blinka rött. LED-hjälmlampan är klädd på insidan med ett skumgummiliknande material, så du kan bära detta bra utan hjälm. Den mjuka, justerbara Gürtizüge sitter bekvämt och håller lampan stabil och säker på huvudet / hjälmen. Obs: För att sätta i de tre AAA-batterierna, dra ut hela facket efter att du har öppnat batterilocket. Det här är lite svårt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.