Regn ridjackor dam

Regn ridjackor dam

Trendiga, färgglada regnjackor ger dig färg och framför allt funktionalitet. Våra snygga regn-ridjackor och kappor håller dig varm och torr i alla väder.
18 artiklar

Köp Regn ridjackor dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Rid-regnjackor i regnbågens alla färger

När man tänker på en regnjacka tänker man oftast inte på moderna snitt och fräscha färger. Men tiden för vattentäta plastöverdrag är över tack vare det breda utbudet av regnjackor för dagens ryttare.

Vi kombinerar subtila höstfärger och pastellfärger för våren med logotyper från dina favoritmärken, som HV-Polo eller Mountain-Horse, och sätter fokus på vackra knappar, funktionella dragkedjor, avtagbara luvor som kan stuvas undan i själva jackan och mycket mer.

"Singing in the rain"

Våra vattentäta ridjackor ger dig fullständigt skydd mot väta och är ändå andningsbara tack vare den senaste tekniken och bekväma att ha på sig. Oavsett om du blir överraskad av en regnskur under en ridtur eller om du måste uthärda dagar av konstant regn utan ett ridhus, kommer våra regnjackor att vara med dig under den våta säsongen och inte bara funktionellt utan även visuellt komplettera din vattentäta rid-outfit.

En regnjacka ska naturligtvis vara tillverkad av ett vattentätt material. Om jackans sömmar är svetsade kan vatten inte heller tränga in där. Detta är särskilt användbart när du rider i regnet under en längre tid. Dessutom ska materialet i en regnjacka vara andningsbart och vindtätt. Om ridjackans material inte andas kommer du att svettas för mycket under jackan. Beroende på hur lång jackan är kan det vara klokt att ha en slits i den nedre delen av jackan bak, då sitter du inte på jackan i sadeln, utan den täcker sadeln, och på så sätt kan du röra dig mycket bättre i sadeln och den förblir torr. Eftersom du måste förvara din mobiltelefon, bilnycklar osv. någonstans när du rider, bör regnjackan också ha flera förslutningsbara fickor.