Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Jacson Regnkappa Pippi

Produkt-ID: 321910

kr 854,10
kr 949,00
(Priset inkluderar moms)
Jacson Regnkappa Pippi
Välj storlek Storleksguide
Jacson Regnkappa Pippi
kr 854,10
kr 949,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jacson Regnkappa Pippi
Beskrivning

Beskrivning

Lång vattentät regnkappa i mjukt och smidigt PU-material. Randigt fleecefoder på insidan. Kan öppnas baktill för att kunna ha den på sig vid ridning. Reflexdetaljer baktill och på ena ärmen.


Tvättråd:


Maskintvätt 40 grader.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Jacson Pippi
1 Gillar

Det finns en fleece inuti, känns trevlig och varm. Längst ner finns det polyester inuti som tar tid att torka när det är vått. Fällan täcker låret; höger lår är bättre täckt än vänster. I ett ordentligt regn behöver du något mer för att skydda dina ben. När jag går, stannar i baksidan bakom sadeln, men efter trav eller galtring var jag tvungen att justera snittet bakom sadeln igen för att hålla sätet torrt. Ytan på pälsen är mjukt PU-material och håller vattnet utanför. Sammanfattning: Jag gillar den här kappan och den är mycket användbar.

Storlek: Normal
Regnkappa
0 Gillar

Snyggt inne foder ,lite små fickor på utsidan annars praktisk med längden bak

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.