Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Rainlegs regnbyxor

Produkt-ID: 35078

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Rainlegs regnbyxor
Välj storlek Storleksguide
Rainlegs regnbyxor
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Rainlegs regnbyxor
kr 379,00
Horze vattentät skaljacka
kr 849,00
Rainlegs regnbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Rainlegs - regnbyxor- skyddar låren mot regn, vind och kyla. Produkten är tillverkad av vind- och vattentätt (5000 mbar) RipStop-nylon och väger endast 140 g. Dessa "regnbyxor" är öppna på baksidan av benen för att undvika kondensation och håller på så sätt kläderna torra. "Mindre är mer" och "mer är mindre".Omfattande tester för att konstatera detta att utförts av cyklister och oberoende organisationer. Många deltagare i utomhussporter som cyklister, löpare, roddare och stavgångare har uttryckt sin uppskattning för dessa enkla men utmärkta regnbyxor.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Riktigt bra!
0 Gillar

Riktigt bra! Håller vind, så kan användas som en uppvärmning

Storlek: Normal
Mycket bekvämt!
0 Gillar

Dessa är mycket praktiska! Klipp endast på framsidan av byxorna: D Jag använder 36 i byxor och beställde små. Det passar bra, men kunde ha haft medium. Lyckligtvis är alla remmar mycket justerbara

Storlek: Normal
Bra för lätt regniga dagar
0 Gillar

Dessa är perfekta om du åker i molnigt väder och plötsligt kommer en liten skjul när de är fästa som ett bälte runt midjan och uppenbarligen kan rulla medan du rider. Har använt dessa i riktigt västländskt väder och då blev jag våt våt överallt annars än exakt där de täcker. Så rumpan och låren var blötläggande ... Bättre lämpade för en liten skjul .... Sammantaget nöjd!

Storlek: Normal
Bra koncept
0 Gillar

Det skulle ha hjälpt om storleksinformationen hade listats i beskrivningen men jag valde ett medium när jag tar en byxa i storlek 10/12 och det handlade om rätt. Jag har bara slitit dessa hittills när det redan har regnat så jag har aldrig varit tvungen att "distribuera" i snabbhet men jag kan inte se att det är ett problem så länge du är ganska skicklig. Jag bar mina för en ridkurs och himlen öppnade! Bortsett från en något fuktig bum från en våt sadel var jag fantastiskt torr och ingen av den fuktiga svettigheten du kan få med vattentäta. Eftersom de passar halvbenet finns det fortfarande full kontakt med byxor och stövlar etc. Bra produkt rekommenderar definitivt.

Fantastisk uppfinning!
0 Gillar

Du kan ändra dem i förväg och när det regnar rullar du bara ut dem och fixar dem i två enkla steg. Bryr sig inte alls !!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.