Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Rainlegs regnbyxor

Produkt-ID: 35078

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Rainlegs regnbyxor
kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Rainlegs regnbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Rainlegs - regnbyxor- skyddar låren mot regn, vind och kyla. Produkten är tillverkad av vind- och vattentätt (5000 mbar) RipStop-nylon och väger endast 140 g. Dessa "regnbyxor" är öppna på baksidan av benen för att undvika kondensation och håller på så sätt kläderna torra. "Mindre är mer" och "mer är mindre".Omfattande tester för att konstatera detta att utförts av cyklister och oberoende organisationer. Många deltagare i utomhussporter som cyklister, löpare, roddare och stavgångare har uttryckt sin uppskattning för dessa enkla men utmärkta regnbyxor.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ganska bra.
2 Gillar

De skyddar väl från regn och känner till och med varma. Lätt att ta på. Minustiketten, som redan nämnts av någon minus för lös, rullar upp på "benet" när han fångas. Du kanske borde utveckla en extra gummislinga / klistermärke själv.

Grymma!
1 Gillar

Har ett par sen tidigare och kan varmt rekommendera dem, skyddar bra när det är lite småregn eller när man rider i blöt skog. Funkar utmärkt även vid cykling eller på joggingturen. Dessutom vindtäta så de funkar också som förstärkning om det är lite småkallt, även om det inte regnar. Smidiga och lätta att packa undan och ha med sig.

Rainlegs
1 Gillar

Jag köpte ett par regnkläder för fritidscykelturer, de var så bra att jag beställde ett annat par i svart färg för att pendla till jobbet. Jag testade dem på en terrängcykeltur i Chilterns och det regnade ganska mycket, jämnt regn under en bra timme sedan intermittent, de höll regnet från knäna och överbenen riktigt bra, jag kunde fortsätta cykla bekvämt istället för de vanliga irriterande fuktiga knäna. De var så bekväma att jag inte bry sig om att ta dem mellan duschar. Liten över knäna är något tjockare och regnet släpptes inte alls och designen gör att de inte heller drar över knäna. De öppna ryggarna hindrar dig att bli varm och svettig i dem och det betyder också att du fortfarande kan komma åt dina fickor. De klipps på lätt och det var fantastiskt vid pubens stopp i mitten, eftersom de lätt lossade i stället för det pinsamma hoppet runt på ett ben, falla över, att få dem av eller sitta med vanliga övertrövar runt dina vrister. Det fanns bara en mycket liten nackdel att jag var tvungen att vara lite försiktig när jag demonterade cykeln i händelse av att de bakre remmen fångades i sadeln. Skulle rekommendera till vem som helst.

Smidiga och täta!
1 Gillar

Väldigt smidiga att ta på sig och det känns inte så "inplastat" som det gör med vanliga regnbyxor. Bra att det går att rulla ihop dom så man kan ha dom på sig på en långritt. Rekommenderas starkt!!

Jätte nöjd!
1 Gillar

Jätte nöjd med dessa rain legs! Tog storlek L, är 1, 75. Tog de i svart utförande. Tycker dock att de banden som löper mellan benen baktill är onödiga, de kommer man nämligen sitta på under ridningen. Funderar på att klippa av de då de känns så onödiga. Men annars mycket bra!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.