Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Regntäcke

Regntäcken håller hästen varm och torr i regnvädret och gör det möjligt för hästen att gå ute i mindre ideala väderförhållanden som duggregn, dimma och slask.

Dina filter:
103 artiklar

Regntäcken skyddar i vått väder utan att hindra rörelsefriheten utomhus.

Håll hästen frisk och glad ute i regnet med regntäcken i olika stilar och tjocklekar. Ett tjockt fleecefoder ger extra värme och komfort medan hästen njuter av frisk luft i alla väder. Välj ett tunnare regntäcke som håller hästen torr och sval under sommarens regnskurar. Frisk luft och träning är viktigt för optimal hälsa och din häst får möjligheten att njuta utomhus med ett snyggt regntäcke från Horze. Sätt på ett regntäcke över utrustningen medan du väntar på din tur på tävlingsplatsen i regn eller snö. Vattentät textil fungerar utmärkt i alla möjliga väder.

Regntäcken för hästar är gjorda för att hindra vattnet från att tränga in i pälsen så att hästen kan vara ute i frisk luft året om.

Så länge hästen är torr kan den vara ute i alla sorts väder och Horze regntäcken ger ett perfekt skyddande lager. Kvalitetskonstruktionen på dessa regntäcken tål både dåligt väder och lek i hagen. Djupa bogveck, robusta bukgjordar, kvalitetsspännen och svansskydd samt halstäcken ger både rörelsefrihet och komfort i dessa välgjorda täcken.