Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Bucas Irish Turnout Light Classic Cut täcke

Produkt-ID: 24163

kr 1.124,10
kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Irish Turnout Light Classic Cut täcke
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Irish Turnout är ett utmärkt täcke som verkligen är värt pengarna. Det har en otrolig flexibilitet som kan fylla just din hästs behov.Man kan välja mellan två olika vikter, Light och Extra. Turnout Light har en polyesterstoppning på 50 g mellan skalet och fodret medan Extra har en polyesterstoppning på 300 g.Den höga halsen ger extra skydd och har fästpunkter för Irish Turnout Combi-Neck halstäcke för skydd av hela halsen.(24164).


Egenskaper:


  • Tufft RipStop-skal
  • Vattentät ytbehandling med andasfunktion
  • Nylonfoder med andasfunktion
  • Bogveck för extra rörelsefrihet och perfekt passform
  • Säker bogrem med kardborreknäppning över
  • Skal: polyester RipStop-textil

Teknisk beskrivning:


Foder:Turnout Light: Nylon med andasfunktion samt 50 g thermobunden polyesterstoppning. (24163).Turnout Extra: Nylon med andasfunktion samt 300 g thermobunden polyesterstoppning. (24162).


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Suveränt täcke med bra passform!
0 Gillar

Detta täcke är jättebra, bra passform och jättebra kvalité! Inte en enda skråma på täcket trots lekfulla hagkompisar. Passar perfekt på min grova islänning som jag har haft svårt att hitta passande täcken till. Har 50 g fodring plus halstäcket till. Lagom i storleken. Hade dock önskat ett lite lägre pris på täcket.

Bra däck med perfekt fyllning för säsongens början
0 Gillar

Härligt däck i kvaliteten på de välkända bucorna. Har en häst med stark nacke och här är den bara för den minsta passformen. Men han är också svår att hitta filtar till. Ovanpå den super passformen!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.