FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Bucas Smartex Rain

Produkt-ID: 316896

kr 2.061,00
kr 2.290,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Smartex Rain
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Smartex Rain
kr 2.061,00
kr 2.290,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Bucas Smartex Rain
kr 2.061,00
kr 2.290,00
Bucas Smartex Combi hals, stay dry-foder
kr 881,10 kr 979,00
Bucas Smartex Rain
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Smartex Turnout-serien kombinerar utmärkt hållbarhet och komfort för din häst över ett brett temperaturintervall och anses vara de mest mångsidiga utetäcken som finns.
Hela Smartex-serien kan sättas på blöta hästar efter träning eller tvätt tack vare Stay-Dry-fodret som leder bort fuktigheten och torkar din häst utan att förbli blött mot hästens hud.
Det nydesignade Smartex har en ny patenterad frontknäppning med Click'n Go-frontspänne och magnetiska snäpplås. Täcket har perfekt passform med bogveck och ballistiskt nylonskal med vattentät yta som andas.
Smartex Turnout finns också med Big Neck-version, som är perfekt för hingstar och hästraser som är lite bredare över bogarna, som till exempel frieser, andalusier och arbetshästar. Täcket används av Carl Hester, Charlotte Dujardin och Eilberg Dressage. Combi halstäcke för utetäcket säljes separat och fulländar ditt Smartex utetäcke.


Egenskaper:


 • Överlappande, bekväm front med dubbel vaddering
 • Ny patenterad magnetisk Snap-lock-knäppning
 • Bogveck för extra rörelsefrihet
 • Ballistisk nylonutsida
 • Vattentätt med andasfunktion
 • Stay-Dry-foder leder bort fukten och ser till att hästen alltid är torr
 • Silk-Feel-foder vid bogstycket för att förhindra skav
 • Elastiska bensnören
 • Fästen för Combi Neck halstäcke

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bucas Smartex regnstängning
0 Gillar

Den nya stängningen i taket är inte optimal. Det tog min häst ungefär 3 sekunder att öppna den och ta bort filten halvvägs. Jag var tvungen att byta filten efter bara två veckor.

Storlek: Normal
Bästa täcket ever!
1 Gillar

Toppentäcke som håller emot Hur mycket regn som helst. Toppen att det även går att lägga på en blöt häst! Det blir aldrig fuktigt och äckligt under täcket då det andas helt fantastiskt. Här haft dessa täcken i många år och de håller Hur länge som helst.

Storlek: Normal
förvirrad
0 Gillar

Jag köpte den här filten för det torrtorkade tyget som ska tappa bort fukt även på en våt häst. Men efter en veckas regn är fodret på morgonen väldigt vått (min häst boxas på natten, paddock dagen), och jag tvekar att sätta den på morgonen ...

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.