Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Finntack Pro Alaska regntäcke med fleecefoder

Produkt-ID: 24051

kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro Alaska regntäcke med fleecefoder
Välj storlek Storleksguide
Finntack Pro Alaska regntäcke med fleecefoder
kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Alaska regntäcke med fleecefoder
Beskrivning

Beskrivning

600 D polyestertäcke med fleecefoder. Bogknäppningen justeras lätt med två snabbknäppen för snabb hantering. Kommer med kryssgjordar, avtagbara och töjbara bensnören samt svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar.


Teknisk beskrivning:


Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, 300 g polyesterfleece. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra täcke
0 Gillar

Bra täcke till min Welsh Ponny som har smal bog, känns kanske lite kortare än vanliga täcken om man vill hålla ihop bogpartiet men jätte nöjd i övrigt och håller bra även fast min unghäst drar i det.

Storlek: Normal
Finn Tacks varp
0 Gillar

Denna varp är verkligen otroligt vacker. Enkelt utseende, vackra små detaljer, tyget ser ut som att det kommer att pågå i åratal eller förhoppningsvis. Min häst har redan sönder fyra varp förra året. Det enda minus här är att varpen är för liten. Jag köpte 155 som alltid men den här är så kort att den inte täcker min hästs tarm. Tydligen är detta varp för varmblod, men .... Jag har en varmblod. Jag rekommenderar emellertid försiktigt detta varp, var bara försiktig vilken storlek varp du köper

Storlek: Liten
Lite litet
0 Gillar

Väldigt bra kvalitet men tyvärr lite dålig passform, har alltid 135 i täcke men detta täcket blev både för kort och väldigt trångt över bogen. Med bogförlängare så blev det mycket bättre men rekommenderar att köpa storleken större.

Storlek: Liten
Blev för smal i bröstet
0 Gillar

Har tidigare haft däck av den gamla finntack-typen i många år och varit mycket nöjd med passformen och kvaliteten. Köpte detta år 145 och min häst brukar använda 135/145 och är en smal amerikansk varmblod. Erfaren av att de nya Finntack-däcken i allmänhet är mycket trånga framför och att de har ändrat passform på dem. Detta fick däcket att pressa alldeles för mycket på halsen på min häst, särskilt i ätessituationer. Försökte det på några av de andra hästar i stallen men blev samma problem för alla. Annars verkar däcket vara tåligt att sitta på men är ett STOR minus att det är så tätt framtill. Annars är det väldigt fint däck.

Stor filt.
2 Gillar

Jag köpte en filt för vintern och tog inte fel. Vintrarna är varma men regniga. Filtar är bra, hög kvalitet. Ett separat plus för slitstyrka, min är kopplad till det som han vill, men konstigt nog har det ännu inte rivits. Priset är definitivt motiverat. Generellt sett är jag nöjd med en filt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.