Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horseware Mio utegångstäcke Lite

Produkt-ID: 307552

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Mio utegångstäcke Lite
kr 799,00
Horseware Mio utegångstäcke Lite
Beskrivning

Beskrivning

Klassisk originalstil, dubbel frontknäppning, bogveck, vattentätt med andasfunktion till dripstrip.


Teknisk beskrivning:


Material: 600D vattentätt polyesterutsida, polyesterfoder. 0 g stoppning.


Genomsnittligt betyg
3.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

världens bästa däck
5 Gillar

110% vattentät, jag behöver inte byta däck på min starthäst på många dagar och det blir inte lite vått genom jämn, suuuper passform och otroligt bra däck. Slitstark och ett däck som är lika bra som de mycket dyrare modellerna. Och dessutom är det mycket prisvärd och du får otroligt mycket för priset. Kommer garanterat att köpa mig mer <3 <3

Mio 0grs integrerat lätt ytterkåpa
3 Gillar

Mycket besviken .. skada eftersom detta täcker storlekar bra med en fin presentation till ett mycket attraktivt pris men materialet är för tunt väldigt lätt och inte alls motståndskraftigt! min häst förstörde den totalt efter 4 veckor på ängen. Han spelar och titulerar ibland sitt filt. Redan efter 15 dagar slogs botten .. Rekommenderas för en tyst häst och inte för daglig användning på ängen.

Underbart regntäcke
3 Gillar

Jag använder filten i vått vinterväder, eftersom min häst, som bor i den öppna stallen, i allmänhet inte är täckt, men alltid med vilje står i det våta. Så fort det är under 0 grader och det snöar eller regnar förblir det torrt och vinterrocken har ett jobb ändå. Taket är därför ganska öppet stabilt och spis lämpligt. Det är ganska knappt. I efterhand köpte jag bröstförlängningen. Detta gör sätet perfekt.

Fantastiskt filt!
2 Gillar

Filtet är riktigt bra! Det håller vind och regn och värms inte upp i onödan eftersom det är för tjockt eller inte andas! Sitter bra, även efter rusan på hagen!

Mycket besviken!
2 Gillar

Ta däcket helt ur väskan och lägg det på den unga hästen, de andra två kommer på det gamla däcket, typ flera år gammalt. När jag tar med dem in för kvällen är de två äldste helt torra, men den unga hästen är genomblöt !!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.