Köp Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g | horze.se

Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g

kr 1.881,00
kr 2.090,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 2 Dagar
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Grey/Burgundy/Black Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g horseware
Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g
Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g
Beskrivning

Beskrivning

Regntäcke från sommaren till hösten. Tack vare vår Nightrider-teknik och helt reflekterande dropplist, syns hästens ordentligt från skymning till gryning.


Det vattentäta softshell-materialet har god andasfunktion som förhindrar att hästen blir blöt när det regnar och håller samtidigt kylan borta när temperaturen sjunker på natten. Nya punkter på manken ger förbättrad frihet för hals och manke, och hjälper till att förhindra tryck och skav. Polyestermesh på sidorna med maximal andasfunktion och luftflöde förhindrar att hästen överhettas på varmare dagar. Elastiska kryssgjordar för förbättrad passform och lätt korsad frontknäppning tar bort trycket från bog och bringa. Mjuk polyester på manen, svansen och bogarna ger komfort och det avtagbara fleecefodret på den avtagbara halsdelen ger extra värme.


Egenskaper:


  • Polyestermesh på sidorna
  • Reflekterande nyloninägg
  • Vattentätt
  • Andasfunktion
  • Finns i två färger
  • V-frontknäppning
  • Avtorkbart svanssnöre
  • Avtagbar hals, avtagbart fleecefoder

Teknisk beskrivning:


Med polyesternesh på sidorna och inlägg i 190D reflekterande nylon. Det här täcket finns med 100 g fyllning och ett silkeslent polyesterfoder (inte fleecefoder).


Produkt-ID: 312681

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.6 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning