Gratis hästgodis på alla order över 500 kr! Använd kod:
Kopierades till klippbordet
HORSE-DAY

Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g

Produkt-ID: 312681

kr 1.599,20
kr 2.090,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g
kr 1.599,20
kr 2.090,00
Horseware Amigo flughuva i fin mesh
kr 319,00
Horseware Rambo Summer Series utegångstäcke 0 g
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • Detta utegångstäcke är idealiskt hela sommaren och in på hösten
  • Ovandel av vattentät och ventilerande softshell, som förhindrar att hästen blir blöt när det regnar och håller samtidigt kylan borta när temperaturen sjunker på natten
  • Mankvalv ger förbättrad rörelsefrihet för hals och manke för att förhindra skav och gnuggning
  • Polyestermesh på sidorna med maximal andasfunktion och luftflöde förhindrar överhettning på varmare dagar
  • Elastiska kryssgjordar för förbättrad passform och lätt korsad frontknäppning tar bort trycket från bog och bringa
  • Mjukt polyesterfoder för man, svans och bog, svanssnöre som är lätt att hålla rent
  • Avtagbar hals ingår och även löstagbar fleece-liner för extra värme vid kyligare väder
  • Med helt reflekterande dropplist tack vare vår Nightrider-teknik gör att hästen syns ordentligt från skymning till gryning

Teknisk beskrivning:


Detta utegångstäcke ger dig det bästa tekniska softshell-material i Rambo-kollektionen, med vattentät ovansida med andasfunktion. Sidor med polyestermesh och 190D reflekterande nylonsektioner. Det här täcket har 100 g glansförstärkt polyesterfoder, (INTE fleecefoder).
Täcket finns i 2 färger och båda färgerna har V-frontknäppning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sommarens bästa filt
6 Gillar

Även vid uppackning gjorde taket ett mycket högkvalitativt intryck. Passformen är bra, min häst bär normalt 135 Jag beställde filten i 140 och det passar. Något lösare på bröstet men det är okej. Med mig redan liten förtvivlan spridit, har vi nästan alla märken igenom. Vår häst är 24 år gammal, står utanför under kraftigt regn och är mycket låg rankad, så vi behöver bara en filt för att hålla honom varm och särskilt torr eftersom han svalnar extremt snabbt och dessutom en filt som är robust. Ett liknande koncept hade vi redan försökt med vattentät rygg men som inte tål ett åskväder regn och hästen var våt under den mot huden. Men inte med den här filten! Redan den första kvällen var det en storm. Kraftigt regn; Storm och hagel. Och vad kan jag säga att vår QuarterOpi var torr, behagligt varm, filten höll i storm och 40 liter / qm regntätt. Han var avslappnad. Nästa dag var det lite varmare och han började svettas mycket lätt under andra filtar och sommarfiltar. Inte med Rambo. Klimatet under taket var perfekt. Efter en lång sökning hittade vi äntligen rätt filt. 100gr fodret för inbäddning är en behandling av den känsliga ryggen över natten. Stängningarna är alla av hög kvalitet, filten är perfekt, snittet är stort och rännan på sidan gör exakt vad den syddes för. De elastiska magremmen kan fortfarande vara en kortare fästing kortare. Kardborrbandet på nacken och nackdelen sitter fast och håller också fast.

Bästa täcket för svensk sommar!
1 Gillar

Hästen slipper bli blöt och kall om det blir ruskväder samtidigt som den inte blir för varm när solen är framme. Som vanligt levererar Horseware toppklass! Extra plus för y-knäppning fram o elastiska kryssgjordar :)

Rambo Summer Series
0 Gillar

Idealisk filt, håller min häst fri från flugor och kan ta en dusch. Det är synd att det övre materialet inte är särskilt starkt. Min sto är inte högst upp och har nu ett slags lapptäcke-filt ...

Flug-regn- täcke
0 Gillar

Sitter kanonbra. Jättebra, att det kan användas både när det är väldigt varmt och när det är svalt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.