Spara 20 % på alla produkter från Horze och B Vertigo *
Spara nu

Horseware Rambo Wug utegångstäcke 0 g

Produkt-ID: 307620

kr 3.090,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Rambo Wug utegångstäcke 0 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Rambo Wug utegångstäcke 0 g
kr 3.090,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Rambo Wug utegångstäcke 0 g

Beskrivning

Hög hals, V-fronthalsknäppning, bogveck, reflexband, svanssnöre som är enkelt att torka av, 3 säkra kryssgjordar, glansförstärkt polyesterfoder, termobunden fiberfyllning.


Teknisk beskrivning:


Material: 1000D vattentät ballistisk nylon med andasfunktion, termobunden fiberfyllning, antistatiskt och antibakteriellt polyesterfoder.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!