Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze Avalanche 1200D utetäcke med hals, Medium 150 g

Produkt-ID: 24047

kr 1.112,00
kr 1.390,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Horze Avalanche 1200D utetäcke med hals, Medium 150 g
kr 1.112,00
kr 1.390,00
Horze stor förvaringsväska
kr 289,00
Horze Avalanche 1200D utetäcke med hals, Medium 150 g
Beskrivning

Beskrivning

Detta vår-/hösttäcke är perfekt när du inte kan bestämma dig för hur du ska klä hästen.


Vissa dagar behöver hästen ett tjockt utetäcke medan den andra dagar endast behöver ett tunt täcke. Detta täcke är det perfekta valet då vädret är oberäkneligt med kalla morgonar och varma eftermiddagar. Horze Supreme Avalanche PRO vår-/hösttäcke är perfekt på just hösten och våren. Detta täcke är komplett med bogknäppning med T-spännen, kryssgjordar, töjbara bensnören och stort svansskydd.


Egenskaper:


 • Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet som garanterar de vattentäta egenskaperna
 • Polyester och 150 g stoppning för kalla och regniga dagar
 • Den höga halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav
 • Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering
 • Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta
 • Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken
 • Avtagbara och töjbara bensnören
 • Stort svansskydd med fäste högt upp på ryggen för fullgod täckning och vindskydd
 • Reflekterande webbingkanter
 • Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet

Teknisk beskrivning:


Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion.


Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel. Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas. Lufttorkas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevlig vintervikt i mitten
5 Gillar

Jag letade efter en vinterdagsutveckling som inte var för varm för en häst som stannar på natten och visade sig under dagen och står upp för rullning och valdeltagande. Denna filt passar bra och förblir centrerad och verkar hållbar. Det skulle vara bra att ha en kardborrband över bottenspännet också, eftersom min häst gillar att spela med bottenremmen och har tagit bort den! Även jag föredrar mycket klippkrokarna i äldre stil framför T-spännen. Jag gillar Avalanche-designen med hög hals och de generösa främre axelknastarna. Det vore trevligt om filten erbjöds i fler färger så att jag på ett ögonblick kunde berätta för min Avalanche regnark från vinterfilten. De är båda marinblåa, eftersom svarta inte tilltalar mig. Filtet är lite dyrt, men värt det för passformen. Jag har en 14 år gammal Tennessee Walking häst. Sammantaget rekommenderar jag det. Ändra T-spännen tillbaka till spännen i klippstil och erbjuda fler färger !!

Ett av de bästa täcken jag köpt!!
3 Gillar

Supernöjd med detta täcket! Otroligt bra passform och fin kvalitet! Halvhalsen är väl tilltagen och sitter perfekt hela tiden, till skillnad från andra täcken jag haft då den ofta viker sig. Mycket bra spännen i fram och lagom skuret så att det inte stretar för mkt när hästen äter från marken. Plus så himla perfekt med 150 gram så det är det ultimata övergångstäcket! Väl värd priset.

Bästa alternativet
2 Gillar

Jag har många filtar i din butik. Allt coolt. Det här är min favorit. Om ekonomiska möjligheter inte tillåter dig att ta flera vinterfiltar vid olika temperaturer, skulle denna filt vara ett idealiskt val. En stark vind rasar ofta (brudgummen håller fast vid stängselna för att inte flyga bort till sitt hemland i Uzbekistan), våt snö eller Frost -25 ... i allmänhet hjälper till i alla väderförhållanden. Den blåses inte, blir inte våt, temperaturen håller utmärkt och hållbar. En överdimensionerad krage är väldigt bekväm, hästen böjer sig och ingenting faller bakom skrubben, det ser ut som en visir. Hon har varit klädd i ungefär en månad, strippad bara några gånger när hon städade. Ull utan mjäll, alla blanka, om än en lång vinter. Ren, frost och vind inte misshandlad. Kort sagt, min häst växer fortfarande aktivt, nästa höst-vinter kommer jag definitivt att ta en sådan filt, en storlek större, först av allt, rak!

välmonterad filt
2 Gillar

Slutligen är en modell som lämnar min norska-arabiska blandning tillräckligt med utrymme på nacken, axeln och bröstet och samtidigt inte så långt att den glider bakåt och därmed utövar tryck på nackleden. Justeringsalternativen på bröstet är precis som de höga, långt framåt liggande vecken plus denna filt. Därför köpte jag samma modell som ett olinigt regntäcke (det passar lika bra - den fleecefodrade varianten å andra sidan föll mycket smalare på axlar, bröst och nacke och drog sig därför tillbaka). På grund av det milda vädret har jag inte använt filten utom för montering, så uthållighetstestet (ingen skavning på långvarig slitage och täthet på filten) är fortfarande ute och jag förlåter därför inte full poäng. Storleken är normal, min häst behöver här såväl som andra filtar storlek 1,35 m vid 1,48 St. Jag skulle vilja ha den här modellen i tillägg som en variant med 50 g foder.

Mycket lycklig
2 Gillar

Perfekt beläget på den gipsy cob hoppa min. Bra passform, rörelse och inte minst trevlig att titta på

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.