Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu
-20%

Horze Avalanche Combo regntäcke

Produkt-ID: 24018

kr 1.272,00
kr 1.590,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Avalanche Combo regntäcke
kr 1.272,00
kr 1.590,00
Horze allroundväska
kr 399,00
Horze Avalanche Combo regntäcke
Beskrivning

Beskrivning

Detta kombitäcke är ett komplett regnskydd för hästen i det värsta regnvädret.


Detta kombiregntäcke av utmärkt kvalitet är det förnuftiga valet av regnutrustning till din häst. Det heltäckande halstäcket håller regnet borta från hästens hals och löser problemet med att vatten rinner in under täcket. Hästen får ett heltäckande skydd från nacke till svans i detta smarta kombitäcke. Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Horze Supreme Avalanche PRO Combo regntäcke tål oberäkneligt väder på våren och hösten. Din häst är nöjd och trygg samtidigt som bogvecken ger den så mycket rörelsefrihet att den fritt kan göra sina bocksprång. Den slitstarka textilen på detta regntäcke håller formen och tål tuffa lekar i hagen.


Egenskaper:


 • Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna.
 • Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet.
 • Den heltäckande halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav.
 • Halstäcket har en webbinghälla för fäste i grimman så att täcket hålls på plats
 • Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering
 • Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta
 • Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken
 • Avtagbara och töjbara bensnören
 • Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd.
 • Reflekterande webbingkanter
 • Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet

Teknisk beskrivning:


Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion.


Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas. Lufttorkas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fantastiskt däck
4 Gillar

Köpte denna filt för min ponny när hon behövde det igen. Det som är mycket bra med detta däck jämfört med många andra märken är att det täcker hela hästen, också framför boken, där många andra däck har en naken fläck. Passformen är super, eftersom den kan ställas in ganska mycket in och ut. De flesta halsdäck jag har använt på min fjord har förstört manen, men inte den här, så det är ett extra plus! Håller hästen torr hela dagen.

Avalanche Pro regntäcke
3 Gillar

Ett regnmatta av hög kvalitet med en solid halsringning, som den äldre hästen kommer att uppskatta. Storlekskortet motsvarade den verkliga storleken och passar snyggt, 145 cm är verkligen 145, inget annat. Efter de första regnen, prisvärda vattentäta upplevelser, ingen vatteninträngning genom varpen och halsstycket är dimensionerat så att även undersidan av nacken är nästan helt torr.

Avalanche Pro regntäcke
3 Gillar

Modellen och passformen är riktigt bra, de passar bra med sin storlek och justerbar. Men uppenbarligen träffade några av bitarna på måndag mig, den första jag köpte från halsstycket och den andra efter mindre än ett års tillfällig användning i hela. Tvättgarantin för vattentätning var felaktig och läckte före den första tvätten.

vackert filt, väl klippt
2 Gillar

Förtjusad med mitt köp, välskuren täckning och väl täckning. Halsdelen går högt upp på halsen utan att störa och förblir perfekt på plats utan att behöva fixera den på en grimma. Inte tillräckligt med perspektiv för att utvärdera styrkan men jag har redan lagt flera gånger och det verkar vara solid.

Bra kvalitet
1 Gillar

Har nu använt däcket kontinuerligt i 3 månader och det fungerar helt tillfredsställande. Super kvalitet. Håller hästen torr och väl tempererad. Läckra foder med det fina blå högsta innerfodret. Du sjunger den goda kvaliteten. Rekommenderas starkt. Tillfredsställa lugnet

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.