Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu
-20%

Horze Avalanche Horze Avalanche 1200D Combo utetäcke mellansäsong 150 g

Produkt-ID: 24568

kr 1.480,00
kr 1.850,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Köp också
Horze Avalanche Horze Avalanche 1200D Combo utetäcke mellansäsong 150 g
kr 1.480,00
kr 1.850,00
Horze stor förvaringsväska
kr 289,00
Horze Avalanche Horze Avalanche 1200D Combo utetäcke mellansäsong 150 g
Beskrivning

Beskrivning

Detta kombitäcke är ett komplett regn- och snöskydd för hästen i det värsta vädret.


Detta kombitäcke av utmärkt kvalitet är det förnuftiga valet av vinterutrustning till din häst. Det heltäckande halstäcket håller regn och snö borta från hästens hals och löser problemet med att vatten rinner in under täcket. Hästen får ett heltäckande skydd från nacke till svans i detta smarta kombitäcke. Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare, vindtäthet och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Horze Supreme Avalanche PRO Combo vår-/höstäcke tål oberäkneligt väder på våren och hösten. Din häst är trygg samtidigt som bogvecken ger stor rörelsefrihet. Den slitstarka textilen på detta täcke håller formen och tål tuffa tag i hagen.


Egenskaper:


 • Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna
 • Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet
 • Den heltäckande halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav
 • Halstäcket har en webbinghälla för fäste i grimman så att täcket hålls på plats
 • Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering
 • Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta
 • Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken
 • Avtagbara och töjbara bensnören
 • Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd
 • Färgen PDB har reflekterande webbingkanter
 • Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet

Teknisk beskrivning:


1200D, 3000mmx3000mvp, 3 tvättar. 150g/m² stoppning.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt 30°C. Lufttorka för att behålla formen. * 3-Vasks garanti: de vattentäta egenskaper bevaras för upp till 3 tvättar.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Horze Supreme Avalanche Mid Season Combo Filt
1 Gillar

Jag köpte den här filten till min klippta sto för att hålla min hals också varm. Filten har ett mycket snyggt snitt och passar perfekt utan att glida. Halsdelen är fin lång och når upp till huvudet och håller utmärkt även utan fästet på grimman. Bra att jag hittar kardborrbandet i nacken i bröstområdet. Så egentligen drar ingen kall vind in. Det vore perfekt om det fanns denna filt också med bukhaklapp, för närvarande har jag alltid en stabil filt med mage under den. I princip kan jag bara rekommendera filten och jag kommer definitivt att beställa det igen om det behövs. Ur min synvinkel är detta filt mycket bättre än Horseware-produkterna, särskilt i nackområdet.

Avalanche pro
0 Gillar

Varpbindningarna är utmärkta, det yttre tyget känns väldigt starkt och av hög kvalitet. Ryggraden är normal och proportionell mot dess storlek. Varpens pärlor ska vara något längre, nu kommer nästan tåren från varpen att skära under varpen. Min häst bär 145 cm.

Avalanche pro
0 Gillar

Varpbindningarna är utmärkta, det yttre tyget känns starkt och av hög kvalitet. Midans storlek ryggar bra, men kjolens längd bör vara mer rättvis (minst 145 cm i storlek).

Varp av hög kvalitet
0 Gillar

Väl passande varp av hög kvalitet och storlek. Skyddar också framsidan och förhindrar att vatten rinner ner i halsen och rusar. Lämplig för nollspolar / små tjocklekar för våra korthårslivar. Färgvalen var lite tråkiga i ek.

Kommer att köpa två till mina andra hästar
0 Gillar

Jag köpte denna uppsättning för min nuvarande showsäsong och kunde inte vara lyckligare. Klassiskt utseende och jag älskar hur filten lyser sin kappa.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.