Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze Avalanche regntäcke

Produkt-ID: 24016

kr 1.135,20
kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Avalanche regntäcke
kr 1.135,20
kr 1.290,00
Horze allroundväska
kr 399,00
Horze Avalanche regntäcke
Beskrivning

Beskrivning

Detta slitstarka regntäcke håller din häst torr och väl till mods i det värsta regnvädret.


Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Detta är det ultimata regntäcket som håller din häst varm och torr i alla sorters dåligt väder. Den höga halsen och det stora svansskyddet gör detta regntäcke till det bästa du kan hitta för stormväder under alla årstider. Regntäcken ska vara slitstarka och funktionella och detta är ett bra val för dåligt väder. Bogknäppningen är stark men samtidigt enkel att justera oavsett om du skulle befinna dig i den leriga hagen med huva och handskar på för att se till din hästs välbefinnande. Horze Supreme Avalanche PRO regntäcken finns i många olika färger för att lysa upp din hästs regniga dag.


Egenskaper:


 • Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet för att behålla de vattentäta egenskaperna
 • Ett tunt polyesterfoder skapar ett lager mellan hästen och skalet
 • Den höga halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav
 • Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering
 • Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta
 • Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken
 • Avtagbara och töjbara bensnören
 • Stort svansskydd med fäste högt uppe på ryggen för fullgod täckning och vindskydd
 • Reflekterande webbingkanter
 • Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet

Teknisk beskrivning:


Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion.


Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas Lufttorkas.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

täckning
6 Gillar

Mycket besviken över att jag har utrustat mina 3 hästar i vinterfoder med slitthål i dålig kvalitet i slutet av vintern. Trånga lår som lossnar i en veckos yttre skal inte är fast men jag är en trogen kund. Jag har den gamla modellen sedan 5 år .decu decu ...

nedslående
6 Gillar

Jag har bytt ut detta däck i augusti. eftersom det inte var vattentätt efter en tvätt i butiken där det köpts i tillägg, luktade det så fult att man skulle tro att det hade legat diskret en hel vinter, det hade använts max 3 veckor på våren och första gången i regnet var den blötade hästen, har bytt det utan problem, har tagit det nya däcket i bruk för två veckor sedan men eftersom det inte har regnat förrän de senaste dagarna har problemet inte varit förrän den här kvällen när jag byter till nattkläder, helt blött regndäck , tränar verkligen med regnkläder som inte kan hålla jämna steg i regnväder.

Inte vattentät
5 Gillar

Jag köpte detta regnblad förra våren och filten användes bara några gånger. Så jag blev förvånad och extremt besviken i höst när jag använde den bara för att hitta filten mättad & min häst blev våt efter en dag med stadig men lätt regn. Idag var jag på foderaffär där jag köpte filten och jag nämnde bristen på vattentätning av denna regnplatta och säljaren säger "Åh, du är inte den enda som har sagt mig det". Väldigt besviken. Jag vet att denna filt sa att vattentätheten var bra för tre tvättar, tydligen inte tre regn. Jag behövde inte tvätta filten eftersom det aldrig var tillräckligt smutsigt så jag förväntar mig att få mer användning än en delvis säsong. Lyckligtvis är min häst en filt fashionista så jag hade andra alternativ att hålla honom torr.

Hemlagad skurområde i området med manken
3 Gillar

Vid första anblicken blev jag mycket positivt överraskad av kvaliteten och utförandet av filten. Optiskt tilltalande, hittade jag ändå. Passformen var också perfekt för min sto! Tyvärr var jag tvungen att inse att den "höga halsen" endast används som V-bit och bara dessa sömmar exakt på eller strax innan manken springer ihop och därmed tårar. Redan under montering bröts flera manhår bort! Synd, jag skulle verkligen vilja ha filten :-(

Mycket bra
2 Gillar

Omslaget passar perfekt till mina förväntningar, normal storlek, jag har en dubbel ponny och jag tog 130. Det är perfekt. För tillfället ogenomträngligt. För att se med mer dåligt väder. Men i alla fall mycket resistenta har andra hästar som tenderar att jaga min ponny med tänderna fortfarande inte rivit!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.