SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Karlslund utegångstäcke

Produkt-ID: 302138

kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
Karlslund utegångstäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Karlslund utegångstäcke
kr 1.249,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Karlslund utegångstäcke
Beskrivning

Beskrivning

Utegångstäcke i slitstark 600D ripstop, med halvhals. Täcket har andasfunktion och är vattentätt, med snygg fleecepasspoal.Täcket har elastisk halsöppning, slitsar vid bogen och utskärningar för benen för optimal passform efter hästens form och för full rörelsefrihet. Ett bra utegångstäcke i regnigt väder.Med dubbel frontknäppning med snabbhakar, svansskydd, elastiska benremmar, justerbara kryssgjordar och svanssnöre.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra omslag, men kort i boken
0 Gillar

Har en stor isländsk häst ca 145 cm över manken och filten passar bra. Superkvalitet med tre bälten under magen och säkerhetslösningar som gör det möjligt att lossna om däcket fastnar. Även bra detaljer annars, inklusive gummierad svansrem och elastisk i halsringningen. Om jag å andra sidan skulle peka på något, är bokstycket i det kortaste lagret, så att den nedre delen av boken inte täcks av omslaget. Det finns inget stort behov, men det finns en liten nackdel.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.