Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu
-10%

WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard hals Lite 0g

Produkt-ID: 313396

kr 746,10
kr 929,00
(Priset inkluderar moms)
WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard hals Lite 0g
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard hals Lite 0g
Beskrivning

Beskrivning

Klassisk stil till ett bra pris. Nya WeatherBeeta ComFiTec Classic Standard Lite är av starkt och hållbart 600 denier ripstopytterskal med avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion. 210 denier Oxford-polyesterfoder, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, justerbar, dubbel frontknäppning, justerbara och avtagbara bensnören, låga, dubbla kryssgjordar, svansskydd.


Teknisk beskrivning:


0g. vulling.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevligt omslag
0 Gillar

Ligger bra på min Frieser. Fin färg. Storleken var perfekt. Kan rekommendera detta regntäcke ytterligare.

Riktigt bra
0 Gillar

Efter hästen lekt sönder diverse 600d täcken testade vi det här. Håller tätt. Sitter bra. Tål lek och bus. Garantin i 3 år är suverän

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.