Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Lite 0g

Produkt-ID: 313403

kr 1.274,15
kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Lite 0g
kr 1.274,15
kr 1.499,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Lite 0g
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt, hållbart och mycket prisvärt. Nya WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo Lite med hals har fantastiska egenskaper: Superstarkt och tåligt ytterskal i 1200 denier trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, ny Ezi-Clip-frontknäppning som är snabb och enkel att använda, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, elastiska, justerbara och avtagbar bensnören för en säker och bekväm passform, nya reflexband fram på varje sida och på svansskyddet för extra synlighet, dubbla, låga kryssgjordar, stort svansskydd för extra skydd.


Teknisk beskrivning:


0g fyllning.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Blandad åsikt
0 Gillar

Jag köpte det här täcket i mars 2017, min häst hade den på ryggen på våren, på hösten och i vinter över en tjockare filt när den är i ängen dagen. Jag var väldigt glad tills förra veckan när regnet genomträngde den vattentäta beläggningen. För övrigt är den väldigt solid eftersom den är i ängen med en annan häst och det finns inget problem på omslaget.

Mycket otillfredsställande
0 Gillar

En falsk bra idé eftersom det här är andra gången jag tar det här skyddet, vilket är väldigt väl klippt MEN, det är andra gången så att detta skydd är dåligt vattentätt! Jag trodde att det var ett problem på den första, men den andra är densamma och jag är väldigt irriterad för jag har inget annat och vill inte ge 130 € i luften! Jag är skandaliserad över att HORZE och WEATHERBREETA marknadsför detta skydd som verkligen har en designfel! Det är fortfarande synd att ha ett utomhusskydd för regn som efter några månader inte längre är effektivt! ????

Falsk bra idé
0 Gillar

Mycket ledsen! Den här filten var perfekt men ... Men hon tar vattnet! Det här är andra gången jag tar det och båda har bara haft några veckors regn. Jag kan tänka mig att grammatik som är större än 0 gör elände och att vattnet passerar genom skydden ... Här som det är T.0 ser vi det efter flera dagar / veckor med regn! Jag är verkligen äcklad, snittet var stort, allt var bra

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.