SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Medium/Lite 100g

Produkt-ID: 313406

kr 1.161,75
kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Medium/Lite 100g
Välj storlek Storleksguide
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Medium/Lite 100g
kr 1.161,75
kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Medium/Lite 100g
kr 1.161,75
kr 1.549,00
Horze täckeshängare till boxdörren
kr 179,00
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo hals Medium/Lite 100g
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt, hållbart och mycket prisvärt. Nya WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Combo Medium/Lite med hals har fantastiska egenskaper: Superstarkt och tåligt ytterskal i 1200 denier trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, ny Ezi-Clip-frontknäppning som är snabb och enkel att använda, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, elastiska, justerbara och avtagbar bensnören för en säker och bekväm passform, nya reflexband fram på varje sida och på svansskyddet för extra synlighet, dubbla, låga kryssgjordar, stort svansskydd för extra skydd.


Teknisk beskrivning:


100g fyllning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sittande och hållbart
1 Gillar

Här är värdet för pengarna. Sitter bekvämt, även tack vare dämpningen av manken. Annars lämnar snittet (som med andra Wb-kombinationsmodeller) inget tryck på manken. Stannar på en häst med vilken andra varp lätt "fnissar". Denna stora häst använder endast Weatherbeta varp, storleken är bara överkomlig (hästen är lång och smal). Personligen tycker jag att detta varp inte är särskilt tungt, men det pressar vått som andra varp. Men till skillnad från andra märken behöver du inte oroa dig för att komma igenom. Lite minus de glada gröna kostymerna (det passar inte bra med våra färger), lyckligtvis påverkar färgen inte kvaliteten på varpen :)

Storlek: Normal
Slitstark och passande varp
1 Gillar

Varpen förblir väldigt bra på plats, passar ännu bredare framtill, men flyter inte bakåt med normal bredd. Tyget ser riktigt slitstark ut, även om vi inte har testats, men varpen är också ganska tung att hantera.

Storlek: Normal
bra filtstorlek 150 cm
0 Gillar

Trevligt filt, bra material, bra passform för min sto (169 cm, ca 650 kg) - nackdelen lite långt. Huruvida det är vattentätt kunde inte testas ännu. Om hållbarheten kan sägas efter så kort tid ingenting. Priset jag också helt OK

Storlek: Normal
Torra och varma!
0 Gillar

Perfekt vattentätt skydd för min sto som bor i ängen när det regnar praktiskt taget utan stopp i en månad .... Varm och andas, min sto hoppar inte trots temperaturintervallet. Bra snitt, inget uppenbart obehag! Slutligen, som vanliga horze tjänster var effektiva och snabba!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.