Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Lite 0g

Produkt-ID: 313407

kr 1.189,15
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Lite 0g
Välj storlek Storleksguide
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Lite 0g
kr 1.189,15
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Lite 0g
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt, hållbart och mycket prisvärt. Nya WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard Lite med hals har fantastiska egenskaper:
Superstarkt och tåligt ytterskal i 1200 denier trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, ny Ezi-Clip-frontknäppning som är snabb och enkel att använda, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, elastiska, justerbara och avtagbar bensnören för en säker och bekväm passform, nya reflexband fram på varje sida och på svansskyddet för extra synlighet, dubbla, låga kryssgjordar, stort svansskydd för extra skydd.


Teknisk beskrivning:


0g fyllning.


Genomsnittligt betyg
3.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra filt
0 Gillar

Taket är fantastiskt, glider inte, är lätt att justera. Personligen är jag alltid en fan av svanslinor / remmar istället för bensträngar. Här är nu bensträngar, men vissa föredrar dem också. Tidigare täthet mycket bra. Allt som allt bra kvalitet till ett lågt pris.

täckning
1 Gillar

Mycket besviken över modellen, min freestyle har gjort mig 3 år men den här kommer inte att bli lång, efter 2 månader, lite roulade och omslaget rivs på flera platser, storlek mindre än freestyle, lite dyrt och kvalitet är inte där !!!!!!!

Storlek: Normal
Täck som inte håller regn
0 Gillar

Efter 6 månaders användning när min häst läggs i ängen dagen och återvänder på natten, har regnet genomträngt locket i nacken, i turneringen och i skorpan. Jag gjorde en begäran om att byta ut skyddet som avslogs eftersom "det inte är ett produktionsfel". Så jag rekommenderar det inte till dig.

Storlek: Normal
Besviken över den här Weatherbeeta-produkten
0 Gillar

Vängen till Freestyle-modellen, som hade gjort flera år till min sto ut H24, ville jag testa detta nya sortiment, eftersom Freestyles inte längre finns eller inte kan hittas. Ben cup är bla, och minsta service. Även ingen justering på bröstet, så jag måste hacka så att min sto inte har komprimerade axlar. Plötsligt passerar vattnet på axlarna. Det är dock samma storlek som min andra weatherbeeta. Om jag hade tagit ett evenemang till 60 €, skulle jag ha erkänt en design lite bof. Det finns inget missbruk. Kort sagt, nästa kommer att vara en Horseware.

Storlek: Normal
WEATHERBEETA
0 Gillar

Verkligen en superfin filt för din häst är perfekt vattentät verkligen topp Jag vill inte ha en annan filt för min häst även ha en jacka för hunden

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.