Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Medium/Lite 100g

Produkt-ID: 313411

kr 1.304,10
kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Medium/Lite 100g
Välj storlek Storleksguide
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Medium/Lite 100g
kr 1.304,10
kr 1.449,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze täckeshängare till boxdörren
kr 179,00
WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard hals Medium/Lite 100g
Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt, hållbart och mycket prisvärt. Nya WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic Standard Medium/Lite med hals har fantastiska egenskaper
Superstarkt och tåligt ytterskal i 1200 denier trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, nytt minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, ny Ezi-Clip-frontknäppning som är snabb och enkel att använda, traditionella bogveck för god rörelsefrihet, elastiska, justerbara och avtagbar bensnören för en säker och bekväm passform, nya reflexband fram på varje sida och på svansskyddet för extra synlighet, dubbla, låga kryssgjordar, stort svansskydd för extra skydd.


Teknisk beskrivning:


100g fyllning.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte helt nöjd
0 Gillar

Håller tätt över ryggen , men nedtill blir hästen blöt . Dessutom krullar sidorna upp sig och jag får ingen hjälp att reklamera . Bra passform för övrigt

Storlek: Normal
Super vattentät!
0 Gillar

Mycket bra passform, även för hästar med hög man. Mycket vattentätt däck, vattnet tränger inte igen i däcket även på väldigt regniga dagar.

Storlek: Normal
Mycket trevligt filt med bra passform
0 Gillar

Detta är den första filten som går bra med vår ganska skrymmande Haflinger. Håller dig varm och torr även i kraftigt regn. Vi är mycket nöjda.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.