Spara 15% på hela beställningen *
Använd kod: CYBER-WEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Ridbyxor för dam

Ridbyxor för dam

Ridbyxor finns i många olika stilar för att passa varje ryttares smak. Horze ridbyxor är både behagliga och moderiktiga. Den perfekta ridbyxan för det enklare att rida och se bra ut.
164 artiklar

Horze har ridbyxor i alla möjliga stilar för allt från jakt och hoppnig till dressyr.

Välj de rätta ridbyxorna för din ridgren. Horze erbjuder otaliga stilar, färger och designer, så att du alltid ska kunna hitta det rätta paret för alla dina ridbehov. Den behagliga töjbarheten i ridtights är perfekt för hobbyryttaren eller för att hålla värmen under vinterridturen. Knäskodda ridbyxor ger grepp och lite mer struktur för ryttare inom fälttävlan, jakt eller hoppning. Helskodda ridbyxor ger ett säkert grepp i sadeln med hjälp av ett säte med silikon, syntetiskt läder eller mocka för att hålla dig limmad till sadeln. Horze har ridbyxor med låg, mellanhög eller hög midja för att alla ryttare ska hitta den perfekta passformen.

Ridbyxor är nödvändigt för den aktiva ryttaren och är specialdesignade för sporten.

Ridbyxor är ditt viktigaste ridplagg, eftersom de låter dig prestera ditt bästa. Jeans är roliga för cowboys, men för att rida bra behöver du ett par välsittande ridbyxor med både grepp och smidig stil. Herridbyxor, damridbyxor och barnidbyxor finns i många olika färger och designer. Det nya, trendiga silikontrycket ger ett stilrent utseende med extra säkerhet i sadeln. Unga ryttare och modemedvetna ryttare kommer att älska de många valmöjligheterna Horze har, som till exempel ridbyxor med strass, kristaller, metalldetaljer och eleganta broderidetaljer på bland annat bakfickor. Hitta ditt favoritpar lediga ridbyxor, eleganta träningsridbyxor eller formella tävlingsridbyxor från det enorma sortimentet av läckra ridbyxor från hela Horze-kollektionen.

Köp Ridbyxor för dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Ridbyxor för dam på horze.se nu!