Nyheter & bästsäljare
Ridhandskar

Ridhandskar

Ridhandskar skyddar och ger ett ökat grepp om tyglarna. Välj mellan ridhandskar och ridvantar i många stilar och färger för daglig ridning eller tävling.
180 artiklar

Köp Ridhandskar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Horze har ridhandskar och ridvantar för alla årstider och i alla stilar och textiler, för alla ridgrenar.

Ridhandskar och ridvantar är en nödvändig del av sadelkammaren och finns i roliga färger, textiler och stilar för alla dina stall- och ridbehov. Välj sommarhandskar för att skydda dina händer och få grepp om svettiga tyglar i varmare väder. Sommarhandskar är lätta och andas för komfort, som samtidigt skyddar dina händer och ger grepp om tyglarna. Vinterhandskar ger extra värme, utan att störa kontakten med hästens mun eller försämra greppet om tyglarna. Valmöjlighet mellan läder och textil gör att du kan hitta de rätta ridhandskarna just för dig.

Tävlingshandskar från Horze är smidiga med klassisk stil för en fulländad look på tävlingsbanan.

Lätta allroundhandskar för tävling och träning ger ett professionellt utseende på banan. Välj mellan många varianter och färger från Horze och rid målmedvetet med skyddade händer och ett bra grepp om tyglarna. Markträning kräver också ett visst skydd för att hindra longerings linan från att skada dina händer, om din häst är på det humöret. Använd alltid handskar för att skydda dina händer när du lastar din häst för transport. Välj hadskar med smarta funktioner som inkluderar varianter med gummiknottror på handflatan för extra grepp. Stallsysslorna kommer också att kännas behagligare med ett par handskar på när du bär vatten och mockar boxar i kallt väder.