Spara 15% på hela beställningen *
Använd kod: CYBER-WEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Ridhandskar

Ridhandskar

Ridhandskar skyddar och ger ett ökat grepp om tyglarna. Välj mellan ridhandskar i många stilar och färger för daglig ridning eller tävling.
163 artiklar

Horze har ridhandskar för alla årstider och i alla stilar och textiler, för alla ridgrenar.

Ridhandskar är en nödvändig del av sadelkammaren och finns i roliga färger, textiler och stilar för alla dina stall- och ridbehov. Välj sommarhandskar för att skydda dina händer och få grepp om svettiga tyglar i varmare väder. Sommarridhandskar är lätta och andas för komfort, som samtidigt skyddar dina händer och ger grepp om tyglarna. Vinterridhandskar ger extra värme, utan att störa kontakten med hästens mun eller försämra greppet om tyglarna. Valmöjlighet mellan läder och textil gör att du kan hitta de rätta ridhandskarna just för dig.

Tävlingshandskar från Horze är smidiga med klassisk stil för ett fulländat utseende på tävlingsbanan.

Lätta allroundhandskar för tävling och träning ger ett professionellt utseende på banan. Välj mellan många varianter och färger från Horze och rid målmedvetet med skyddade händer och ett bra grepp om tyglarna. Markträning kräver också ett visst skydd för att hindra longerlinan från att skada dina hände,r om din häst är på det humöret. Använd alltid handskar för att skydda dina händer när du lastar din häst för transport. Lätta val inkluderar även varianter med gummiknottror på handflatan för extra grepp. Stallsysslorna kommer också att kännas behagligare med ett par handskar på när du bär vatten och mockar boxar i kallt väder.

Köp Ridhandskar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Ridhandskar på horze.se nu!