Roeckl Westbury vinterhandskar

kr 405,30
kr 579,00
Priset inkluderar moms
10% EXTRA Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CYBER10
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.12.2021.
Mörkblå Roeckl Westbury vinterhandskar roeckl
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 500 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Detaljerna gör hela skillnaden. WESTBURY är en härligt varm vinterhandske som är perfekt anpassad till ryttarens behov. Varma och mjukt fodrade, men ger ändå ett utmärkt grepp och känslighet för tyglarna. Detta garanteras av handflatan som är tillverkad av tålig och elastisk DURASENSE med silikongrepp och praktiska detaljer. Oavsett vilka väderleksförhållanden - du har alltid ett bra grepp om tyglarna! PrimaLoft® Gold Isolering Eco med greppkontroll ger ett säkert skydd mot kylan, och känsla och grepp för tyglarna. En dold stickad mudd skyddar från snö och kyla, och garanterar en perfekt passform runt handleden.


Teknisk beskrivning:


Skalmaterial: Fin polymikro.Handflata: DURASENSE WR.Egenskaper: PrimaLoft® Gold Insulation Eco med greppkontroll, förstärkta fästen, SILICONE-GRIP, stickad mudd, Micro Bemberg-foder.Storlek: 6,0 - 8,5, färg svart till 10,5.


Tvättråd:


Praktisk information: handsken är maskintvättbar i 30°C.


Produkt-ID: 308901

Läs recensioner:

Roeckl Westbury vinterhandskar