Roeckl Westlock handskar

RRP: -25% Rabatt
693,75 kr
RRP: 925,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
20% extra rabatt på märket Horze
Kopiera koden: SUMMERTIME
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 11.08.2022. Gäller inte för varumärkena Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Färg: Svart
Svart ROECKL Westlock handskar
Storleksguide
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Kalla, våta dagar, är perfekt fungerande handskar ett måste. ROECKL SPORTS presenterar WESTLOCK, en tunn, finkänslig och framför allt vattentät handske som uppfyller även de högsta krav. Systemet är baserat på en speciell lamineringsprocess. Det vattentäta OutDry®-membranet med andasfunktion är direkt laminerat på insidan av det yttre lagermaterialet. Det yttre materialet och membranet smälter samman till ett enda lager. Resultatet: Extremt finkänsliga, tunna, vind- och vattentäta handskar som kan skryta med exceptionell andningsförmåga.Fördelen: Vattenavstötande direkt på ytan, så att fukt - till skillnad från konventionella system - inte tränger in mellan det yttre lagermaterialet och membranet. Det förhindrar även materialet från att vridas när du greppar tyglarna.Kort sagt, för handryggen: ROECKL SPORTS utvalt softshell. Handflatan är gjord av DURADERO - som är lika bekvämt som det är robust - och ett ordentligt lager av SILICONE GRIP, som gör att du får ett rejält grepp och god känsla när du håller i tyglarna. Neoprenemudd med rem som gör det lättare att ta på handsken, och kardborrband på handryggen säkrar god passform och skyddar det känsliga pulsområdet nedanför handleden. Pekfingret och tummen är TOUCHSCREEN-kompatibel. Blickfång: Den silverfärgade ROECKL-logon på pekfingret.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 3-lager Nylon NFT Softshell.Handflata: DURADERO WR.Egenskaper: OutDry®, SILICONE-GRIP, TOUCHSCREEN-kompatibel, CARELESS CLOSURE, foder.Storlek: 6,5 - 10,5.


Produkt-ID: 301610

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: