Roeckl Wynne ridhandskar

619,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 1 )
Spara 15% på hela beställningen
Kopiera koden: WEEKEND15
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.10.2022. Gäller inte för varumärkena Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Färg: Mud Dark Brown
Mud Dark Brown Roeckl Wynne ridhandskar
Svart Roeckl Wynne ridhandskar
Storleksguide
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Verkligen varm, aldrig mer kalla fingrar på vintern - detta är Wynne, den överlägset varmaste ridhandsken i ROECKL SPORTS-kollektionen.


Tack vare den sofistikerade designen och de senaste högteknologiska materialen ger denna modell händerna ett pålitligt skydd mot kyla även under iskalla dagar i stallet och under långa ridturer, samtidigt som den ger ett utmärkt grepp och mycket känslighet för tyglarna.
Men det är inte den enda kompetensen - den här handsken är också behagligt lätt, fluffigt mjuk på insidan och mycket stretchig för bästa möjliga rörelsefrihet för fingrarna.
Den innovativa PrimaLoft® Gold-fodret med Cross Core-teknik ger ett pålitligt skydd mot kyla.
Den innehåller Aerogels som garanterar extremt hög värmehållning med mycket låg vikt och volym.
Den bitande kalla vinden har inte en chans tack vare det mycket andningsbara och samtidigt absolut vindtäta ROECK-PROOF Softshell på handryggen.
Det elastiska och andningsbara materialet i handflatan ger ett pålitligt grepp och möjliggör exakt tygelkontroll och en mjuk kontakt med hästens mun.
Dessutom har den ett silkesmjukt mjukt innerfoder och den långa, smala designen med tätsittande stickade muddar och elastisk rem på handryggen garanterar att ingen värme släpps ut.
Den ROECKL-exklusiva, optimerade COMFORT-CUT-sömkonstruktionen på pekfingret - för ökad komfort.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: ROECK-PROOF® Ural.
Handflat: Elastiskt Pore Grip.
Funktioner: COMFORT-CUT, PrimaLoft® Gold-isolering med CrossCore-teknik, EXTRA VARM, stickade muddar, elastisk rem med kardborreband, foder.


Tvättråd:


tvättbar vid 30 ° Celsius.


Produkt-ID: 335331

Läs recensioner:

Färg: