ridhandske crx700

10% Rabatt
440,10 kr
489,00 kr
Priset inkluderar moms
Färg: Svart
Svart uvex ridhandske crx700
Storleksguide
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Uvex crx 700 ridhandske är en allroundhandske för de blåsiga och stormiga höst- och vintersäsongerna. Med hjälp av en mängd högkvalitativa funktionella material kombinerar den här handsken alla de egenskaper som ryttaren kan önska sig under hösten och vintern.
Tack vare Schoeller softshell, kommer de nya uvex ridhandskarna bli din idealiska kompanjon i vind, väta och kyla, både i och utanför stallet.
Liksom alla uvex ridhandskar, är uvex crx 700 handskar tvättbara.
Fuktkontrollerande, värmebehållande, vind- och vattenavvisande 8211; tack vare Schoeller0174; softshell-material, är uvex crx 700 handskar riktiga allroundhandskar.
Flerlagersmaterialet som används på utsidan på de nya utomhusridhandskarna är både vind- och vattenavvisande och har god andasfunktion, vilket säkerställer att dina händer förblir torra även i vått väder, medan svetten effektivt transporteras till utsidan.
Fryser du om fingrarna i stallet? Tack vare Schoeller0174; softshell-material, är handskarna också idealiska kompanjon. På insidan
T.ex.
På den sida som är vänd mot huden, har handsken mjukt fleecematerial vilket ger enastående komfort samtidigt som det har utmärkta värmebehållande egenskaper.
Funktionella material som används i handflatan garanterar hög funktionalitet under ridningen. Handskarna anpassar sig som en andra hud tack vare det stretchiga 4-vägs materialet.
Det nötningsbeständiga PU-materialet i handflatan ger ett utmärkt grepp om tyglarna, även i fuktigt väder, tillsammans med hög hållbarhet.
Det reflekterande trycket förbättrar också synligheten för häst och ryttare vid uteritter och ridning i trafik.


Egenskaper:


  • Nötningsbeständiga
  • Utmärkt grepp
  • Andasfunktion
  • Värmebehållande
  • Fuktkontrollerande
  • Vattenavvisande
  • Vindavvisande
  • Reflekterande tryck

Teknisk beskrivning:


Material handrygg:0010;43 % polyester 36 % polyamid 13 % polyuretan 8 % elastan.
Material handflata:0010;60 % polyuretan 40 % polyester.


Tvättråd:


Maskintvätt 30 grader.


Produkt-ID: 328754

Läs recensioner: