Spara 18% på en valfri artikel *
Använd kod: HZWEEKEND
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Ridhjälmar

Ridhjälmar

Ridhjälmar måste passa bra och är designade för komfort och säkerhet vid eventuella fall. Smarta ryttare använder alltid hjälm när de rider för optimalt skydd.
93 artiklar

Ridhjälm är ett måste inom de flesta organiserade ridgrenar och Horze har en som passar dig och ditt behov perfekt.

Rihjälmen är unikt designad för ryttrens huvud, för att skydda mot eventuella fall. Sunt förnuft säger att ryttare bör använda hjälm varje gång de sitter i sadeln. Tävlingsvärlden kräver godkända ridhjälmar för alla ryttare på tävling och Horze har stilar som är godkända och ger både sinnesro samt skydd mot skador. En ridhjälm bör vara lätt och behaglig och hjälmarna från Horze är designade med maximalt luftflöde med mycket vaddering för komfort hela dagen.

Ridhjälmar är nödvändig utrustning för alla.

Ridhjälmen är speciellt designad att tåla slag vid eventuellt fall från en häst och är, till skillnad från cykerhjälmen, även designad för att skydda mot smuts likväl som slag för att skydda ryttaren mot ridningens alla faror. Ridhjälmar kan skydda under ridturen i naturen, om en gren skulle råka hänga för nära stigen. Skärmen på ridhjälmen skyddar ögonen mot sol och regn samt ger en klassisk ridlook. Sätt på ett färgglatt hjälmöverdrag som matchar övriga Horze-ridkläder för egen stil, istället för ett klassiskt svart utseende. Skydda huvudet under nästa ridtur med en godkänd ridhjälm och njut din ridtur utan rädsla.

Köp Ridhjälmar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Ridhjälmar på horze.se nu!