Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Back on Track EQ3 ridhjälm m/ mikrofiber

Produkt-ID: 310576

kr 1.795,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track EQ3 ridhjälm m/ mikrofiber
Beskrivning

Beskrivning

Back on Track är stolta över att kunna presentera EQ3, en ridhjälm för tredje generationen. Vårt designerteam har samarbetat med ryttare för att utveckla perfekt passform och maximal säkerhet. EQ2, föregångaren till EQ3, utsågs till den bästa ridhjälmen 2014 av försäkringsbolaget Folksam när de testade ridhjälmar. Det som får EQ att skilja sig ur mängden är den unika MIPS-teknologin.


Teknisk beskrivning:


CE VG1 01.040.2014-12-godkänd.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super bequemer Reithelm
0 Gillar

Ein toller neuer Helm von BOT in super schickem Design, habe ihn in Microfaser Blau. Trägt sich sicher, aber fällt kleiner aus trage normal 57 und in diesem musste ich 59 nehmen damit er gut passt. Also lieber gleich 1-2 Nummern größer bestellen. Durch das Brain Safe System etwas schwerer als zB uvex suxxeed, aber trotzdem angenehm zu tragen. Sitzt schön hoch und nicht so tief in der Stirn und rutscht nicht. Toller Helm für einen günstigen Preis im Vergleich zu anderen der qualität

Hat
0 Gillar

Great purchase very pleased with this hat amazing value Great fast delivery

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.