Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track EQ3 ridhjälm m/ mikrofiber

Produkt-ID: 310576

kr 1.795,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track EQ3 ridhjälm m/ mikrofiber
Beskrivning

Beskrivning

Back on Track är stolta över att kunna presentera EQ3, en ridhjälm för tredje generationen. Vårt designerteam har samarbetat med ryttare för att utveckla perfekt passform och maximal säkerhet. EQ2, föregångaren till EQ3, utsågs till den bästa ridhjälmen 2014 av försäkringsbolaget Folksam när de testade ridhjälmar. Det som får EQ att skilja sig ur mängden är den unika MIPS-teknologin.


Teknisk beskrivning:


CE VG1 01.040.2014-12-godkänd.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Riktigt bra hjälm
5 Gillar

Hjälmen passar perfekt i mitt runda elektriska huvud, den pressar inte eller känns inte tung när den bärs. Insidan har bekväm stoppning. Storleken bör dock mätas noggrant; det finns ingen justering utom på hakbandet. Det vackra utseendet krönar hjälmen och de vackra detaljerna gör detta utseende spektakulärt. Priset kan vara dyrare än en vanlig hjälm, men kvalitet och säkerhet är ett nöje att betala.

Super bekväm ridhjälm
0 Gillar

En fantastisk ny hjälm från BOT i super chic design, har den i mikrofiberblått. Är säker, men faller mindre från att ha normalt 57 och i detta måste jag ta 59 så han passar bra. Så beställ 1-2 storlekar större. På grund av Brain Safe System som är lite tyngre än t.ex. uvex suxxed, men ändå bekväm att bära. Sitter ganska högt och inte så djupt i pannan och glider inte. Stor hjälm till ett bra pris jämfört med annan kvalitet

Hatt
0 Gillar

Fantastiskt köp mycket nöjd med denna hat fantastiska värde Stor snabb leverans

Mycket trevlig ridhjälm
0 Gillar

Hjälmen sitter riktigt bra på mitt huvud, så jag gillar att den har stötdämparfunktionen där, om olyckan nu skulle vara ute. Det är relativt lätt och jag tänker aldrig på att bära hjälm. De flesta hjälmar ger mig annars huvudvärk. Jag har bara en hjälm, eftersom jag tror att den är dämpad tillräckligt för vardagen och bra för rally. Jag var lite nervös för om det skulle gnista för mycket för vardagen, men jag tror inte att det gör det. Det är dock lite dyrt, men jag var övertygad om att det var rätt val, så det spelade ingen roll. Jag är väl nöjd och skulle inte välja någon annan hjälm när som helst.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.