Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Gatehouse Chelsea Air Flow Pro Matt ridhjälm

Produkt-ID: 312723

kr 1.194,00
kr 2.190,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Gatehouse Chelsea Air Flow Pro Matt ridhjälm
Beskrivning

Beskrivning

Chelsea Air Flow Pro ridhjälm är kite-markerad till PAS015 2011. Den ger maximalt skydd med tunn, elegant profil. Ridhjälmen är lätt och helt ventilerad med ytterligare extra liner tillgänglig. Ridhjälmen är utformad med komfort i åtanke och har snabbtorkande, fuktspridande och vadderat foder som kan tas av för tvätt. En fantastisk ridhjälm för alla hästdiscipliner. VG1 standard.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket bra produkt
0 Gillar

Denna bomb är topp, mycket bra design och bra valuta för pengarna. Levereras före det schemalagda datumet. Och storlek väl!

Trevligt mössa som är väldigt litet
0 Gillar

Locken är vacker, kommer med en matchande väska som är väldigt praktisk. Locket är tyvärr så litet att det verkligen inte passade (kapstorlek 56 i flera år, det var mitt i spetsen). Det känns också som en mössa som passar med ett runt huvud, har själv mer ovala. Allt i trevlig design och anständigt men ingenting för mitt ovala huvud. Tips beställ verkligen 2 storlekar större än du är van vid!

OJ
0 Gillar

underbar riktigt underbar

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.