« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

GPA 4S First Lady Hybrid ridhjälm

6.590,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Black/Shiny
Black/Shiny GPA 4S First Lady Hybrid ridhjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Precis som alla GPA-hjälmar utvecklades 4S med fokus på maximalt skydd. 4S-serien är en teknisk revolution med sina 4 lager som möjliggör optimal stötdämpning samt bättre motstånd mot sidokompression.

Oöverträffad stötdämpning Det yttre skalet, som är tillverkat av absorberande polymer, absorberar den första effekten av stöten genom att deformeras. Den nya urtagbara linern som är i ett stycke kan tvättas och bytas ut vid behov. Det mjuka och fluffiga fodret är antibakteriellt. Bättre nackskydd och ökad passform. Det klassiska hakremmen är ersatt av ett hybridsystem, som är exklusivt för GPA. Den är en kombination av det dubbla säkerhetssystemet och den traditionella hakremmen, och dess bakre del är tillverkad av termoplastisk harts och innehåller glasfiberväv. Dess nylonband, täckta med syntetiskt läder, knäpps med ett tvåstegs-spänne. Tack vare den stadiga delen på baksidan som förlänger skalet, garanterar det här hybrid hakbandet ett bättre skydd och att hjälmen passar bättre på huvudet. Det mer överkomliga priset och dess design kommer att övertyga även de mer konventionella ryttarna. Det 2:a lagret tar emot energin från stöten och absorberar den. Det 3:e skalet, som är tillverkat av glasfiber, säkerställer hela hjälmens hållfasthet för att undvika sidokompression. Det 4:e lagret är ett polystyren skal, som komprimeras vid en kollision, vilket minskar de retardationskrafter som hjärnan utsätts för, och på så sett skyddar således skallbenet från hjärnskador. Ett optimalt ventilationssystem Tack vare de många ventilerna framtill och på sidorna samt de bakre öppningarna har hjälmen ett maximalt ventilationsflöde. Oöverträffad komfort

Teknisk beskrivning:

GPA-hjälmarna uppfyller förslaget till standard EN1384-2017. GPA:s hjälmsortiment uppfyller den nuvarande amerikanska standarden ASTMF1163-15 och är dessutom godkänt av SEI (amerikansk kvalitetsmärkning). Vänligen beställ 1 storlek upp eftersom hjälmarna är små i storleken.

Produkt-ID: 345581

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: