« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

GPA 4S Speed Air TLS ridhjälm

6.990,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Black (Mat)
Black  GPA 4S Speed Air TLS ridhjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Precis som alla GPA-hjälmar utvecklades 4S hjälmen med fokus på maximalt skydd. 4S-serien är en teknisk revolution med sina 4 lager som möjliggör optimal stötdämpning samt bättre motstånd mot sidokompression.

Oöverträffad stötdämpning Det yttre skalet, som är tillverkat av absorberande polymer, absorberar den första delen av stöten genom att deformeras. Detta nya urtagbara foder som är i ett stycke kan tvättas och vid behov bytas ut. Det mjuka och fluffiga fodret är antibakteriellt. Maximal säkerhet tack vare exemplarisk stabilitet! Twin Lock System (TLS), den patenterade robusta hakremmen, har blivit helt omkonstruerad för att skapa en stabilitet och en stadga som tidigare uteslutande var förknippat med motorcykelhjälmar. Den skyddande hakremmen är tillverkad i termoplastisk harts och ger ett utökat skydd för nacken eftersom det täcker ett större område än vanliga hjälmar. Den förstärkning som hakremmen ger skalet ökar skyddet i händelse av en sidokollision. Det nya magnetiska spännet Fidlock kan snabbt öppnas och stängas med en hand, vilket gör den mycket enklare att använda. Flexibiliteten med TLS ger extra komfort eftersom den anpassar sig till varje persons morfologi. TLS hakremmen är det utmärkande kännetecknet för GPA:s nya kollektion av ridhjälmar. Det 2:a skalet tar emot energin från stöten och absorberar den. Det 3:e skalet som är tillverkat av glasfiber, säkerställer hela hjälmens hållfasthet för att förhindra sidokompression. Det 4:e skalet är av polystyren , som komprimeras vid en kollision, vilket minskar de retardationskrafter som hjärnan utsätts för, och på så sett skyddar således skallbenet från hjärnskador. Ett optimalt ventilationssystem Tack vare de många ventilerna framtill och på sidorna samt de bakre öppningarna har hjälmen ett maximalt ventilationsflöde. Oöverträffad komfort

Teknisk beskrivning:

GPA-hjälmarna uppfyller förslaget till standard EN1384-2017. GPA:s hjälmsortiment uppfyller den nuvarande amerikanska standarden ASTMF1163-15 och är dessutom godkänt av SEI (amerikansk kvalitetsmärkning). Vänligen beställ 1 storlek upp eftersom hjälmarna är små i storleken.

Produkt-ID: 345584

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: