« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

GPA Easy First Lady Hybrid ridhjälm

4.790,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Black (Mat)
Black  GPA Easy First Lady Hybrid ridhjälm
Black/Shiny GPA Easy First Lady Hybrid ridhjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

EASY-serien är elegant och raffinerad, ett nytt alternativ för ryttare som vill ha bästa möjliga prestanda från en hjälm när det gäller skydd, komfort och lätthet. Perfekt dag efter dag, för alla tillfällen, utan kompromisser.

Ökad stötdämpning och fenomenal ventilation Skalet av termoplastisk harts minimerar risken för perforering vid ett fall. Det inre skalet, tillverkat av expanderad polystyren, dämpar och sprider effekten av stöten över hela hjälmen. Tack vare ventilerna framtill samt de bakre öppningarna erbjuder hjälmen ett optimalt ventilationsflöde. Oöverträffad komfort Detta nya avtagbara foder i ett stycke kan tvättas och vid behov bytas ut. Det mjuka och fluffiga fodret har en antibakteriell behandling. Bättre nackskydd och säkrare passform Det klassiska hakremmen är ersatt med ett hybridsystem. Exklusivt från GPA. Den är en kombination av det dubbla säkerhetssystemet och den traditionella hakremmen, och dess bakre del är tillverkad av termoplastisk harts och innehåller glasfiberväv. Dess nylonband, täckta med syntetiskt läder, knäpps med ett tvåstegs-spänne. Tack vare den stadiga delen på baksidan som förlänger skalet, garanterar det här hybrid hakbandet ett bättre skydd och ger hjälmen en säkrare passform på huvudet. Tack vare den stadiga delen på baksidan som förlänger skalet, garanterar det här hybrid hakbandet ett bättre skydd och att hjälmen har en säkrare passform på huvudet. Det mer överkomliga priset och dess design kommer att även att övertyga ryttarna med en mer konventionell smak.

Teknisk beskrivning:

GPA-hjälmarna uppfyller förslaget till standard EN1384-2017. GPA:s hjälmsortiment uppfyller den nuvarande amerikanska standarden ASTMF1163-15 och är dessutom godkänt av SEI (amerikansk kvalitetsmärkning). Vänligen beställ 1 storlek upp eftersom hjälmarna är små i storleken.

Produkt-ID: 345586

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: