« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

GPA Easy Speed Air Hybrid ridhjälm

RRP: -15% Rabatt
4.071,50 kr
RRP: 4.790,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Black (Mat)
Black  GPA Easy Speed Air Hybrid ridhjälm
Black/Shiny GPA Easy Speed Air Hybrid ridhjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

EASY-serien är elegant och raffinerad, som erbjuder ett nytt alternativ för ryttare som vill ha bästa möjliga prestanda från en hjälm när det gäller skydd, komfort och lätthet, varje dag, för varje tillfälle, utan några kompromisser.

Ökad stötdämpning och fenomenal ventilation Det yttre skalet av termoplastisk harts minimerar risken för perforering vid fall. Det inre skalet, tillverkat av expanderad polystyren, dämpar och sprider effekten av stöten över hela hjälmen. Tack vare ventilerna framtill samt de bakre öppningarna erbjuder hjälmen ett optimalt ventilationsflöde. Oöverträffad komfort Detta nya avtagbara foder i ett stycke kan tvättas och vid behov bytas ut. Det mjuka och fluffiga fodret har en antibakteriell behandling. Bättre nackskydd med förstärkt skydd och passform. Det klassiska hakremmen är ersatt med ett hybridsystem. Unikt, endast hos GPA. Den bakre delen av hakremmen, som är resultatet av en kombination av det dubbla låssystemet och den traditionella hakremmen, är en sammansättning av termoplastisk harts och glasfiberväv. Dess nylonband är täckta med syntetiskt läder som knäpps med ett tvåstegs-spänne. Tack vare den stadiga delen på baksidan som förlänger skalet, garanterar det här hybrid hakbandet ett bättre skydd och att hjälmen har en säkrare passform på huvudet. Det mer överkomliga priset och dess design kommer att övertyga även de mer konventionella ryttarna.

Teknisk beskrivning:

GPA-hjälmarna uppfyller förslaget till standard EN1384-2017. GPA:s hjälmsortiment uppfyller den nuvarande amerikanska standarden ASTMF1163-15 och är dessutom godkänt av SEI (amerikansk kvalitetsmärkning). Vänligen beställ 1 storlek upp eftersom hjälmarna är små i storleken.

Produkt-ID: 345588

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: