« Tillbaka / Ryttare / Ridhjälmar & Säkerhetsvästar / Ridhjälmar

GPA Easy Speed Air TLS ridhjälm

5.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 19 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUN-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 22.07.2024.
Färg: Black (Mat)
Black  GPA Easy Speed Air TLS ridhjälm
Black/Shiny GPA Easy Speed Air TLS ridhjälm
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

EASY-serien är elegant och raffinerad som ett nytt alternativ för ryttare som vill ha bästa möjliga prestanda från en hjälm när det gäller skydd, komfort och lätthet. Dag efter dag, för alla tillfällen och utan några kompromisser.

En hög grad av stötdämpning och otroligt bra ventilation Det yttre skalet av termoplastisk harts minimerar risken för perforering vid fall optimalt. Det inre skalet, tillverkat av expanderad polystyren, dämpar och sprider effekten av stöten över hela hjälmen. Tack vare ventilerna framtill samt de bakre öppningarna erbjuder hjälmen ett optimalt ventilationsflöde. TLS hakremmen är det utmärkande kännetecknet för GPA:s nya kollektion av ridhjälmar. Oöverträffad komfort Denna nya avtagbara foder i ett stycke kan tvättas och vid behov bytas ut. Det mjuka och fluffiga fodret har fått en antibakteriell behandling. Maximal säkerhet tack vare exemplarisk stabilitet! Twin Lock System (TLS), den patenterade robusta hakremmen, har blivit helt omkonstruerad för att skapa maximal stabilitet och en stadga som tidigare uteslutande var förknippat med motorcykelhjälmar. Hakremmen är tillverkad i termoplastisk harts och ger ett utökat skydd för nacken eftersom det täcker ett större område än vanliga hjälmar. Den förstärkning som hakremmen ger skalet ökar skyddet i händelse av en sidokollision. Det nya magnetiska knäppet Fidlock kan snabbt öppnas och stängas med en hand, vilket gör den mycket enklare att använda. Flexibiliteten hos TLS erbjuder extra komfort eftersom den anpassar sig till varje persons morfologi.

Teknisk beskrivning:

GPA-hjälmarna uppfyller förslaget till standard EN1384-2017. GPA:s hjälmsortiment uppfyller den nuvarande amerikanska standarden ASTMF1163-15 och är dessutom godkänt av SEI (amerikansk kvalitetsmärkning). Vänligen beställ 1 storlek upp eftersom hjälmarna är små i storleken.

Produkt-ID: 345589

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: