Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-20%

Horze HaloGlide ridhjälm

Produkt-ID: 30013

kr 679,20
kr 849,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze HaloGlide ridhjälm
Beskrivning

Beskrivning

Mikrofiberskal ger den här ridhjälmen en riktigt tävlingslook.


Denna attraktiva ridhjälm har rejält med ventilation framtill och i de bakre sidoventilerna, vilket minskar fuktigheten och gör den bekvämare för användning hela dagen. Det vatten- och smutsavvisande skalet på den här stabilt konstruerade ridhjälm gör den idealisk för tävling. Fodret förblir torrt och håller dig fräsch och sval. Justerbart, godkänt spänne på vadderad knäppning ger perfekt passform.


Egenskaper:


  • Coolmax-foder
  • Vadderat knäppningsfäste
  • BSI-godkänd Kitemark

Teknisk beskrivning:


Skal: Format EPSSkydd: Mikrofibertextil.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra hjälm
2 Gillar

Vacker och lätt hjälm att ha på huvudet. På heta dagar andas det inte särskilt bra, men annars mycket trevlig och billig hjälm.

Fin hjälm
1 Gillar

Måste säga att jag älskar hjälmen. Men på heta dagar håller hjälmen dig inte torr men hjälmen förblir torr. Har haft det nu i 1 år och håller mig väldigt trevligt, men en liten nackdel är att locket på hjälmen buktar upp och gör vågor. Som airbags, men jag uppmärksammar inte så mycket och det kommer och går.

Halo Glide hjälm, BSI-certifierad
0 Gillar

Jag är väldigt nöjd med det. Bra passform, bra passform och bra valuta för pengarna. Det enda jag inte gillar är mikrofibermaterialet, som lockar smuts.

En annan liknande
0 Gillar

Detta är en annan liknande hjälm för samma ryttare. Ville inte byta karaktär när valpen åt den förra. Storlek lämplig.

En hård hjälm med fast passform på huvudet
0 Gillar

Sitter bra utan svängande, lätt fästning. Storleken matchade direkt värdet i min hattstorlek (gymnasiet). väl skyddad vibrationen när du droppar.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.