Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horze Sentinel justerbar ridhjälm

Produkt-ID: 30007

kr 670,65
kr 789,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze Sentinel justerbar ridhjälm
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Sentinel justerbar ridhjälm
Beskrivning

Beskrivning

Skydda ditt huvud med denna justerbara, högkvalitativa ridhjälm.


Massor av luftflöde gör denna välventilerade ridhjälm bekväm och lätt att ha på sig. Den är lätt, skyddar bra och är justerbar i nacken för perfekt passform. Svart, EPS-skumfodrat APS-skal med uttagbart foder. CE EN1384 + VG1-certifierad.


Egenskaper:


  • Lätt ridhjälm som skyddar bra
  • Säkerhetscertifierad och godkänt CE EN1384 + VG1-certifierad

Teknisk beskrivning:


CE EN1384 + VG1-certifierad.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra val
0 Gillar

Denna hjälm passar mycket bra på huvudet, kändes lätt och pressade inte. Tack vare justeringen gjorde den precis rätt passform för hjälmen. Den eleganta designen var också ett positivt tillägg till hjälmen

Stor i storlek
0 Gillar

Väldigt stor i storleken. Jag brukar ha 56-57, men medium var alldeles för stor för mig.

jackpot
0 Gillar

Hjälmen är riktigt bra och bekväm på huvudet, men den är enorm, du behöver inte investera i att designa dessa billigaste hjälmar. Jag skulle vilja ha bilder av varje hjälm där den finns på modellen så att du inte behöver märka hemma att du inte kan gå till stallet med den ...

Super trevligt
0 Gillar

Fin hjälm. Lite liten passform. Beställde en S som går upp till och med 56 i storlek och där är det precis vid gränsen. Men jag behåller det ändå eftersom det inte är så illa.

Hjälmskölden håller inte länge
0 Gillar

Hjälmen själv gläder mig eller glädjer mig väl. Nu är han i garderoben, för väldigt snart har fästet på skölden försvunnit och hjälmskölden kan därför inte fästas. I detta avseende var priset för dyrt, för utan sköld ser hjälmen inte bra ut. Slutsats: ingen bra hållbarhet!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.