Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!

Produkt-ID: 30047

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
Beskrivning

Beskrivning

Horze är stolt över att kunna presentera en ny, välsittande ridhjälm. Den finns i fyra justerbara storlekar med en sele som är försedd med behaglig microfibertextil. Skalet är också försett med microfiber för en klassisk och stilren look. Hjälmen består av ett ABS-skal med vitt EPS-skum samt uttagbart foder med andasfunktion. Denna lätta men solida ridhjälm har nyansfärgade ventilationsskåror på framsida och baksida för extra ventilation och komfort. Ett nytt måste för alla ryttare. CE 1384 med VG1.


Egenskaper:


  • ABS-skal och vitt EPS-skum
  • Ventilationsskåror fram och bak
  • Uttagbart foder med andasfunktion
  • Microfiberyta
  • Justerbar storlek
  • Microfiber hakrem
  • CE 1384 med VG1

Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Triton
2 Gillar

Horze Triton ridhjälm var ett bra köp på grund av dess justerbarhet. Hjälmen kan bäras på både sommar och vinter tack vare det praktiska justeringssystemet. Dessutom gillade hjälmen det klassiska utseendet med sammetta ytor. Och hjälmen är lätt på huvudet, sitter bra. Uppfyller också säkerhetskraven för racing.

Bra hjälm
2 Gillar

Vi ville hitta en praktisk och inte så dyr hjälm så att den också såg fin ut och detta alternativ kombinerar alla dessa egenskaper tillsammans. Och med en rabatt köpte vi det ännu mer lönsamt. Hjälmen med bra skydd och mycket bekväma visade sig vara justerbar, storleken är justerbar, fodret tas bort. De valde storlek 52-54 från dem och det passade oss bra, jag hoppas att det kommer att hålla länge.

Fina detaljer och bra passform
1 Gillar

Hjälmen sitter bra på huvudet och känner sig inte tung. Du märker det helt enkelt inte. Trevligt att se.

Mer snygg än bra.
1 Gillar

Fin hjälm med bra passform. Justeringen bak och är svag. Hakbandet går inte att sätta i ett läge utan glider upp hela tiden. Den är mer snygg än bra tyvärr.

Triton-hjälm
1 Gillar

Snygg hjälm, grå hjälm nästan svart. Justerbarhet är en fantastisk funktion och fungerar bra, passar in med eller utan hatt :) Jag rekommenderar en värdefull hjälm!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.