JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!

Produkt-ID: 30047

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
kr 799,00
Horze hjälmväska
kr 99,00
Horze Triton ridhjälm - CE 1384 med VG1!
Beskrivning

Beskrivning

Horze är stolt över att kunna presentera en ny, välsittande ridhjälm. Den finns i fyra justerbara storlekar med en sele som är försedd med behaglig microfibertextil. Skalet är också försett med microfiber för en klassisk och stilren look. Hjälmen består av ett ABS-skal med vitt EPS-skum samt uttagbart foder med andasfunktion. Denna lätta men solida ridhjälm har nyansfärgade ventilationsskåror på framsida och baksida för extra ventilation och komfort. Ett nytt måste för alla ryttare. CE 1384 med VG1.


Egenskaper:


  • ABS-skal och vitt EPS-skum
  • Ventilationsskåror fram och bak
  • Uttagbart foder med andasfunktion
  • Microfiberyta
  • Justerbar storlek
  • Microfiber hakrem
  • CE 1384 med VG1

Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
0 Gillar

Fin hjälm med nödvändiga godkännanden och perfekt ok passform. Minuset är att det ser ut som en skål på mitt huvud och sedan är den största justerbara storleken den storlek jag använder.

Storlek: Normal
Sitter som cast
0 Gillar

Sittare på mitt huvud skulle kunna använda den utan hakbandet! Använde den bara en gång, men sitter ordentligt och min dotter kan använda den också, eftersom den är justerbar! Ljus på huvudet och märker inte att det är där.

Storlek: Normal
Liten storlek, passade inte i stil
0 Gillar

Storlek 56-58 pressade för mycket, även om min storlek normalt är 58. Hjälmen passade inte heller i stil, men såg riktigt stor ut på mitt huvud.

Storlek: Liten
Perfekt för ditt eget huvud
2 Gillar

Den första hjälm och ja jag är mycket nöjd. Justerbar för perfekt passform. Hakstroppen är lätt att justera för att passa dina öron (du först lämnade bakom örat) och vadderingen känns bekväm när du åker. Hjälmen är lätt, elegant och säker.

Storlek: Normal
Bra hjälm
2 Gillar

Vi ville hitta en praktisk och inte så dyr hjälm så att den också såg fin ut och detta alternativ kombinerar alla dessa egenskaper tillsammans. Och med en rabatt köpte vi det ännu mer lönsamt. Hjälmen med bra skydd och mycket bekväma visade sig vara justerbar, storleken är justerbar, fodret tas bort. De valde storlek 52-54 från dem och det passade oss bra, jag hoppas att det kommer att hålla länge.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.