Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu
-30%

Lamicell Säkerhetsridhjälm VENTEX VG1

Produkt-ID: 312402

kr 734,30
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
Lamicell Säkerhetsridhjälm VENTEX VG1
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lamicell Säkerhetsridhjälm VENTEX VG1
Beskrivning

Beskrivning

Ventilerande ridhjälm, godkänd för den nya europeiska VG1-etiketten, lättviktsskal och avtagbart mesh-foder. Justerbart huvudband.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lätt och andas - Lamicell Ventex VG1
7 Gillar

Hjälm uppfyller förväntningarna: lätt och andas! Jag beställde den blå i storlek M under en kampanj: - korrekt storlek fesant en 56 storleken var perfekt, inställningen med hjulet är en riktig tillgång för att bättre anpassa sig till vårt huvud - vacker finish , rem täckt med imiterat läder för en mycket ren estetik, modellen är som på fotot för min del jag tycker det är chic. - effektiv luftning, belopp 3 till 4 gånger i veckan Jag har aldrig skett i det ögonblicket även efter promenader på 2h / 3h - leverans i tid Svag punkt: för tillfället har jag inte hittat några svaga punkter efter 2 månaders användning, ingenting fastnat eller trasigt. Kanske inte passar för alltför runda ansikten (risk för att göra "svampar") Jag rekommenderar den här produkten, som är bra för pengarna utan att spendera så mycket som en casco eller uvex för samma effektivitet och estetik.

En snygg och bekväm hjälm
1 Gillar

Hjälmen är bekväm, robust och lätt i huvudet. Plus materialet, bakklämman och avtagbar stoppning. Men han gick till återhämtning eftersom bälten inte kunde dras tillräckligt och förblev något hängande även när de var extremt hårda.

1 Gillar

Jätteskön! Lätt o reglera så att den passar. Färgen är väääldigt mörkbrun

perfekt
0 Gillar

Storlek M för en 56. Inget att klaga på. Lätt och estetiskt. Att se på lång sikt för motstånd men perfekt för nu.

Fantastisk
0 Gillar

Superskön!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.