« Tillbaka / Varumärken / OneK

OneK OneK Avance Matt Glitter Chrome ridhjälm

4.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

Köp din påskpresent - Spara 15% från 800kr och 20% från 1200kr

Shoppa nu

Kopiera koden: EASTER
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 07.04.2024.
Färg: Black
Black OneK Avance Matt Glitter Chrome ridhjälm
Storleksguide
Storlek A
0 47-54 cm
1 51-56 cm
2 55-62 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ridhjälmen OneK är utformad med modern design samt erbjuder maximal säkerhet och komfort!

Sätt säkerheten först! OneK ridhjälmarna består av ett avancerat formsprutat ytterskal i Polycarbonat och ABS komposit, kombinerat med ett EPS-foder. EPS-foderet är den viktigaste komponenten när det gäller absorption av stötar i en hjälm. OneK använder endast EPS av hög kvalitet med en densitet som gör hjälmen perfekt för att absorbera stötar. Godkänd enligt VG01. Bekväm OneK-hjälmen ger dig en mycket hög ventilationsnivå med två ventiler framtill, två sidoventiler, en bakre ventil och två ventiler i skårorna i mitten. Hjälmen har en bekväma, vadderade hakbandsremmar med foder av syntetisk mocka, justering med kardborreband och ett fast-tex-spänne. OneK-hjälmarna finns tillgängliga i 3 olika skalstorlekar. Genom att använda OneK-foderet, som finns från XS till XL, kan du få en perfekt passform. OneK-foderet är tillverkat av ett tvättbart tyg som är snabbtorkande, fukttransporterande och antimikrobiellt. Uppmärksamhet! Inlägget säljs separat och ingår inte i hjälmen. Design OneK-hjälmarna har den perfekta kombinationen av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design. OneK-hjämarna har tillräckligt med funktioner för att tilltala dem som vill ha allt en hjälm kan erbjuda och är paketerad i en design som traditionalister kan uppskatta, One K erbjuder det bästa av två världar.

Teknisk beskrivning:

One K™-hjälmarna genomgår tre olika tester. One K ™ är stolta över att ha uppnått högre poäng än vad som krävs i alla tester och är därmed godkända av CE-normerna VG01 och ASTM F1163-15.

Produkt-ID: 329114

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: