JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

uvex exxential hjälm

Produkt-ID: 993837

kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
uvex exxential hjälm
Välj storlek Storleksguide
uvex exxential hjälm
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
uvex exxential hjälm
kr 1.099,00
uvex exxential hjälm
Beskrivning

Beskrivning

Inmould-teknik. SKYDD: standard VG1 01.040 2014-12. PASSNING: 3D IAS, monomatic, R-FAS band. BEKVÄMLIGHET: Utmärkt ventilation, lämplig för glasögonbärare.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lätt och bekvämt på huvudet, rekommenderar jag
0 Gillar

Bra justering (även för vinterhjälmskåpor), sitter tätt, slår ut ur huven. Löstagbara kuddar är enkla att tvätta. Även om jag fick en större storlek brun, skulle jag köpa en annan (:

Storlek: Normal
Hjälm av hög kvalitet
0 Gillar

Jag bestämde mig för att åka till ridning, jag köpte all utrustning, förutom hjälmen. Jag gick till Horze-butiken för att köpa. Jag var glad att webbplatsen har ett stort urval av ammunition, så det finns mycket att välja på till ett attraktivt pris. Jag valde Uvex Exxentia hjälm. Han fick omedelbart mitt öga tack vare den fina designen och färgen. Hjälmens fördelar: för det första är den slitstark, för det andra, lätt, du känner knappast den på huvudet, vilket inte skapar obehag, för det tredje ett attraktivt pris och för det fjärde en attraktiv design för mig. Trots allt borde en hjälm inte bara vara av hög kvalitet, men också vacker enligt min mening.

Bra hjälm
1 Gillar

Bra hjälm lätt och vacker för min smak men ventilationen är inte tillräckligt i varmt väder (+25 C), efter en timme är mitt hår blött och konturskummet. Men detta är den enda negativa punkten, även om jag tänker gå mot gpa för framtiden. Jag rekommenderar denna bomb till nybörjare.

Storlek: Liten
Köp!
0 Gillar

Lätt att ställa in, skön och dessutom snygg. Utmärkt både till vardags och tävling!

Fin hjälm
0 Gillar

Anpassar sig väl till huvudformen, vacker marinblå. Jag skulle köpa igen när som helst

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.