Köp uvex Perfexxion II ridhjälm | horze.se

Perfexxion II ridhjälm

kr 2.690,00
Priset inkluderar moms
Upp till 20 % Rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15% rabatt. Köp för 700kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 14.06.2021.
Mörkblå uvex Perfexxion II ridhjälm uvex
Brun uvex Perfexxion II ridhjälm uvex
Svart uvex Perfexxion II ridhjälm uvex
Beige uvex Perfexxion II ridhjälm uvex
Antracit uvex Perfexxion II ridhjälm uvex
uvex Perfexxion II ridhjälm
uvex Perfexxion II ridhjälm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
uvex Perfexxion II ridhjälm
Beskrivning

Beskrivning

Detta är perfektion ner till minsta detalj. Tack vare uvex Pentagon Dynamic Ventilation är den nya ridhjälmen trendsättande när det gäller design och klimatkontroll.


Mer luft, mer komfort, mer skydd. Och den är dessutom snygg. Denna tidlösa klassiker bland uvex-ridhjälmarna sätter nya standarder för design och säkerhet - med sin efterföljare, uvex perfexxion II. Den optimala vadderingen och passformen gör att ryttaren nästan glömmer att han bär ridhjälm. Innovation som är värd att se. Det hårda skalet, som finns i eleganta matta toner, fokuserar på klimatkontroll och säkerhet i perfektion. uvex perfexxion II är en säker följeslagare i alla grenar tack vare det fördjupade skalet i nackområdet - medan den ännu mer slimmade designen gör den lätt. Det som redan ser lovande på utsidan fortsätter på insidan. uvex Pentagon Dynamic Ventilation garanterar ett perfekt klimat, särskilt märkbart vid tuffa ridturer - nu också i pannområdet. Och interiören lämnar inte heller något att önska. Den tvättbara vadderingen är gjord av soft touch-material med andasfunktion, och det innovativa Comfort Memory Foam garanterar att ridhjälmen är bekväm att använda hela dagen.


Egenskaper:


  • Utmärkt ventilation
  • 2 skalstorlekar
  • 3D IAS-storleksjustering
  • Monomatisk komfortknäppning
  • FAS-rem
  • Hard Shell-teknik
  • Standarder: VG1 01.040 2014-12

Tvättråd:


Torka av med fuktig trasa. Tvättbar vaddering.


Produkt-ID: 322556

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Köp också

Totalpris:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning