uvex Perfexxion II ridhjälm

2.690,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
( 5 )
Spara 13% på hela beställningen
Kopiera koden: FLASHSALE
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.09.2022. Gäller inte för varumärkena Horseware, Mountain Horse, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Färg: Svart
Svart uvex Perfexxion II ridhjälm
Antracit uvex Perfexxion II ridhjälm
Beige uvex Perfexxion II ridhjälm
Brun uvex Perfexxion II ridhjälm
Mörkblå uvex Perfexxion II ridhjälm
Storleksguide
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Detta är perfektion ner till minsta detalj. Tack vare uvex Pentagon Dynamic Ventilation är den nya ridhjälmen trendsättande när det gäller design och klimatkontroll.


Mer luft, mer komfort, mer skydd. Och den är dessutom snygg. Denna tidlösa klassiker bland uvex-ridhjälmarna sätter nya standarder för design och säkerhet - med sin efterföljare, uvex perfexxion II. Den optimala vadderingen och passformen gör att ryttaren nästan glömmer att han bär ridhjälm. Innovation som är värd att se. Det hårda skalet, som finns i eleganta matta toner, fokuserar på klimatkontroll och säkerhet i perfektion. uvex perfexxion II är en säker följeslagare i alla grenar tack vare det fördjupade skalet i nackområdet - medan den ännu mer slimmade designen gör den lätt. Det som redan ser lovande på utsidan fortsätter på insidan. uvex Pentagon Dynamic Ventilation garanterar ett perfekt klimat, särskilt märkbart vid tuffa ridturer - nu också i pannområdet. Och interiören lämnar inte heller något att önska. Den tvättbara vadderingen är gjord av soft touch-material med andasfunktion, och det innovativa Comfort Memory Foam garanterar att ridhjälmen är bekväm att använda hela dagen.


Egenskaper:


  • Utmärkt ventilation
  • 2 skalstorlekar
  • 3D IAS-storleksjustering
  • Monomatisk komfortknäppning
  • FAS-rem
  • Hard Shell-teknik
  • Standarder: VG1 01.040 2014-12

Tvättråd:


Torka av med fuktig trasa. Tvättbar vaddering.


Produkt-ID: 322556

Läs recensioner:

Färg: